Moda
Pamela Badžek

Sofisticiran dnevni outfit Pamela Badžek složila je od high street komada sa trenutačnih sniženja

  • Neutralna siva jako je elegantna za ljeto, a svojim je primjerom to pokazala i Pamela Badžek
  • Predivnu tamnosivu haljinu nosi u kombinaciji s jednako neutralnim modnim dodacima
  • Pamela je uz ugljeno sivu haljinu bez naramenica nosila pletenu torbicu te ravne smeđe sandale
  • Sofisticiran dnevni outfit Pamela je sastavila od komada iz high street kolekcija

Topli ljetni dani jednostavno zahtijevaju opuštenije krojeve, modele bez rukava i lagane materijale u kojima će nam biti ugodno, a sve je to u svojem modelu haljine spojila influencerica Pamela Badžek.

U predivnoj neutralnoj kombinaciji u zemljanim tonovima, Pamela je nosila tamnosivu haljinu iz Zare bez naramenica i s podebljanim donjim rubom, kao i sa širokom suknjom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

drapirana haljina Možda vas zanima Haljine s naborima trend su koji pristaje svima - izdvojile smo 12 modela raznih duljina Rubrika Moda Moda

Velika prednost haljine su i praktični džepovi, što je zamijetila i jedna od Pamelinih pratiteljica, a Pamela je haljinu sa Zarinog sniženja nazvala 'ulovom života'. Haljina je trenutno na odličnom popustu i dostupna po cijeni od 25,99 eura u još samo par veličina!

Zara haljina | Autor: Zara Zara Foto: Zara. duga haljina bez naramenica, (sad 25,99 eur)

Elegantnu sivu haljinu, svestranu i prilagodljivu boju koja nam je ove sezone posebno draga, Pamela je kombinirala s još jednim komadom koji se trenutno nalazi na sniženju, a to je pletena torbica iz Manga sa smeđim ručkama. 

Jednostavan outfit upotpunila je jednako minimalističkim smeđim sandalama s remenom u obliku slova T te zlatnim nakitom i sunčanim naočalama smeđih okvira.

Možda vas zanima Mangova asimetrična ljubičasta haljina bila je hit proljeća, a u novoj kolekciji je došla ista u bijeloj boji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0