Moda
Zara laneni komplet

U ovom kompletu iz Zare spojeni su udoban lan i predivna neutralna boja

  • Lan nam je možda i najdraži materijal tijekom ljeta, a posebno ga volimo nositi u neutralnim bojama
  • Osim lanenih haljina, jednako su udobni i praktični laneni kompleti, a u Zari smo pronašle predivan set, idealan i za poslovne prilike
  • Nježna svijetlozelena boja lana zanimljiva je alternativa klasičnim bež i bijelim nijansama koje inače nosimo 

Kompleti u svim oblicima lagani su i praktičan način stvaranja outfita, posebno ljeti kad najviše nosimo setove od lana
Prirodan i prozračni materijal olakšava nam boravak na ljetnim vrućinama, a matching setove baš poput ovog iz Zarine nove kolekcije, volimo vidjeti i u drugim neutralnim nijansama osim bijele, bež ili crne.

Zara laneni komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara. laneni komplet

Svijetlozeleni komplet sastoji se od palazzo hlača te dužeg prsluka s remenom te nam se čini i kao odlična opcija za poslovni ljetni outfit. 

Zara laneni komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara. laneni komplet

Hlače širokih nogavica i visokog struka baš kao i prsluk izrađene su od lagane lanene tkanine te imaju elastični struk s vezicom za prilagodbu i bočne džepove. Dostupne su po cijeni od 49,95 eura, dok je cijena prsluka 59,95 eura. Duži prsluk ima ovratnik s reverima, bočne džepove te se može pričvrstiti pojasom od iste tkanine, kojim ćemo predivno naglasiti struk.

Zara laneni komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara. laneni komplet

Na Zarinoj stranici komplet je stiliziran vrlo jednostavno i minimalistički, uz ravne zlatne sandale i tanku ogrlicu s cvjetnim detaljem.

Zara laneni komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara. laneni prsluk s remenom, (59,95 eur) Zara laneni komplet | Autor: Zara Zara Foto Zara. lanene palazzo hlače, (49,95 eur)

Neutralnost kompleta te jednostavnost silueta od kojih je sastavljen omogućuje i nošenje na bezbroj drugih načina, s modnim dodacima u svim nijansama, od sandala u vibrantnim bojama do upečatljivog zlatnog nakita! 

Reserved set Možda vas zanima Reserved komplet s preslatkim motivima limuna savršen je za ljetne dane! Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0