Moda

Zara i brend Everlast zajedno su napravili novu, sjajnu sportsku kolekciju

  • Uvijek iznova, Zara svoje brojne obožavatelje diljem svijeta oduševljava kolekcijama koje donose jednostavne basic modele i moderne klasike
  • No, i modelima koji prenose najveće modne trendove dajući im high street predznak i pristupačne cijene
  • Zara i Everlast - ponaprije prepoznat kao brend boksačke opreme, udružili su se u izvrsnoj suradnji

Sve prave ljubiteljice Zare zasigurno znaju kako iza imena ovog modnog carstva stoji divna priča koja osvaja na prvu. Amancio Ortega, osnivač, ujedno i vlasnik Zare svoju prvu prodavaonicu u galicijskom gradiću nazvao Zara upravo po hrvatskom gradu Zadru, u kojem je proveo medeni mjesec sa svojom suprugom Rosalijom Mero. Također, sigurno se pitaš koju li je to Amancio školu završio da je postao tako poduzetan? No, odgovor je nijednu. Odustao je od škole kako bi počeo zarađivati te kako bi mogao prehraniti obitelj. Zaposlivši se u jednom španjolskom butiku, naučio je šivati. A upravo je ondje spoznao filozofiju koja je sve do danas ostala moto Zare. Naime, shvatio je kako je za uspjeh korisno slušati želje kupaca te im se prilagođavati. Umjesto toga da moda diktira kupcu što kupiti, kupac postaje glavni.

Možda vas zanima Trenirke su glavni modni hit, pogledaj kakve modele biraju poznati Hrvati Rubrika Moda Moda

Stoga nas ne čudi kako je njegova životna filozofija upravo rezultat još jedne iznenađujuće suradnje. Spoj mode i sporta postaje nezaobilazan trend, a zna se tko trendove diktira, a tko kreira. Tako, naravno, ni ovoga puta, ništa ne prolazi bez Zare. Kakva bi to modna blogerica bila da jednom bar nije opustošila Zaru, ma što blogerica – mislim svaka žena. 

 | Autor: Zara Zara

Prugasta Everlast košulja (299,90 kn)

Pa kako bi bila u korak s vijestima i kolekcijom svog omiljenog brenda i spremna "upecati" nove komade, donosimo ti vijest kako je ovoga puta španjolski high street brend predstavio suradnju s poznatim američkim boksačkim brendom Everlast, a u ulozi glavnog modela kampanje pojavila se Kristina Grikaite, ruski model. Rezultat je zanimljiva kolekcija koja uključuje komade poput sportskih majica, kratkih hlača, prsluka s natpisom, trenirke, ali i casual balonera i košulja.

 | Autor: Zara Zara Baloner Everlast s preklopnim ovratnikom i grafičkim detaljem na leđima (599,90 kn)

 | Autor: Zara Zara Prsluk Everlast s podesivom kapuljačom, klokan džepom i kontrastnim printom Everlast (229,90 kn)

Možda vas zanima 4 prolaznice izvrsno su se uklopile u novi trend: kako nose "new comfort" Rubrika Moda Moda

Ova je sportska kolekcija već dostupna na službenom Zara webshopu, a cijene se kreću od 199,90 kn za sweater majicu ili sportske hlače šireg kroja, pa sve do 599 kn za baloner s natpisom Everlast na leđima. Izaberi svoje  ZaraxEverlast favorite. Naš omiljeni komad je prugasta košulja, u kojoj se osjećaš zavodljivo i opušteno u isto vrijeme, a koji je tvoj dobar ulov?

 | Autor: Zara Zara Everlast sweater i sportske hlače (majica199,90 kn, hlače 199,90 kn)

 | Autor: Zara Zara Sivi sportski komplet Everlast (gornji dio 199,90 kn; donji dio 199,90 kn)

 | Autor: zara zara

Donji dio trenirke (199,90 kn)

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Zara

Komentari 0