Moda
Lola baloner

Zaljubili smo se u LOLA baloner istoimenog BiH brenda, stvarno je nešto posebno

  • Baloner, ali kakav! Ovaj statement komad pronašli smo na mrežama bosansko-hercegovačkog brenda LOLA.tees
  • Predimenzionirano puf rukavi i mašne na orukavlju čine ga drukčijim i posebnim, a prodaje se u četiri boje
  • P.S. dostavljaju u Hrvatsku. Jer, vjerojatno će te zanimati...

Nema veće sreće nego kad neki klasični komad dođe s novim pomakom koji ga učini nesvakidašnim, drukčijim i šarmantnim. A nama baci sasvim novo svjetlo na to kako bi trebao izgledati - u ovom slučaju - baloner. Ovaj slatkiš pronašli smo na mrežama brenda Lola.tees koji, kako sami kažu, "već 12 godina uspješno posluje kako na našem tako i na inozemnom tržistu". To "na našem" u ovom slučaju znači u BiH, no odjeću koju proizvode dostavljaju i u Hrvatsku. Što će, vjerujemo, mnoge zanimati kad je u pitanju ovaj baloner.

Posebnost ovom kaputu daju veliki, predimenzionirani zapravo, puf rukavi koji baloner čine statement komadom. Genijalan, je' da?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA.tees (@lolatees)

Ovdje su i mašne na rukavima koje možete modificirati po želji, neizostavni džepovi, pojas koji se može vezati sprijeda i straga... uglavnom kaput koji ne prolazi nezapaženo. Djelo je to brenda LOLA.tees iz susjedne BiH, imaju trgovinu u Ljubuškom, njihove se stvari prodaju i na webu, a dostavljaju ih posvuda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA.tees (@lolatees)

Lola baloner dolazi u u one size veličini (dužina mu je 130 centimetara), a postoji i extra long verzija, tako da ga se može kombinirati kako uz casual, tako i svečane varijante odjeće. Osim za balonere tipične bež boje postoje još tri, maslinasto zelena, crna te varijanta u blue jeans keperu. 

Lola baloner | Autor: orebazaar.com orebazaar.com

U LOLA.tees kžu kako u proizvodnji koristimo prirodne, prozračne, antialergene i ekološki prihvatljive materijale, poput viskoze, lana i pamuka, krojevi su zanimljivi, potvrđuje to i ovaj baloner, i funkcionalni, a misija brenda kroz 12 godina postojanja održiva moda te etička i ekološka proizvodnja.

Lola baloner | Autor: orebazaar.com orebazaar.com

baloner Možda vas zanima Baloner je pravi kralj jesenskih outfita! Donosimo izbor iz novih kolekcija Rubrika Moda Moda

Cijena Lola balonera je 1000 kuna, a povrat ili zamjenu može se obaviti u roku od 14 dana od dana prispjeća pošiljke.

Lola baloner | Autor: Instagram@lolatees Instagram@lolatees

Photo: Instagram@lolatees

Komentari 0