Moda

Zagrepčanke na špici izvrsno kombiniraju traperice, ali odabir modela govori samo jedno

  • Traperice su jedan od onih vječnih komada koji nikad ne izlazi iz mode
  • Osim što uvijek dobro izgledaju, jednostavne su i za kombiniranje
  • Zagrepčanke su nam pokazale kako kombinirati četiri različita modela

Znamo kako su traperice vječni klasik, a svaka od nas ima barem nekoliko komada različitih modela u svojem ormaru. One su uvijek pravi izbor kad ne znamo što odjenuti i u svakoj kombinaciji izgledaju odlično. Da je to tako znaju i prolaznice koje smo uočili na zagrebačkoj špici. Svaka od njih četiri je kombinirala različit model traperica na svoj način i to je napravila jako dobro i jako trendi - što nam govori da su trenutno različiti modeli traperica u modi i da s gotovo nijednim ne možeš pogriješiti.

Možda vas zanima Mladenački i opušteno - ova Zagrepčanka je tako dobro spojila traperice, pleteni topić i cool tenisice Rubrika Moda Moda

Klasični model 

Ova lijepa brineta odlučila se za klasičan, nešto širi model traperica u plavoj boji. Nešto viši struk i kraće nogavice idealno joj pristaju, a uz dodatak crne bluze kratkih rukava s volanima je cijeli outfit učinila jednostavnim, no nije prošla ne zamijećeno. Uz traperice i majicu, brineta je odabrala bež ravne sandale s remenčićem oko gležnja te plavu torbu koja je 'razbila' klasičnu kombinaciju. Kao točku na i, njezino lice su krasile crne sunčane kockaste naočale. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Možda vas zanima Prolaznica s Korza dokazala je kako najjednostavniji look može biti seksi. Prava je mačka! Rubrika Moda Moda

Poderane traperice

Možda misliš da više nisu u modi, no trend poderanih traperica vraća se iz sezone u sezonu, a brojne dame ga vole nositi. Tako je bilo i s plavušom koju nam je zapela za oko. Ona se odlučila za traperice plavoj nijansi poderane na bedrima. Uz njih je kombinirala bijelu majicu kratkih rukava koja se veže kod pupka. Kao modne dodatke kombinirala je bež veliku torbu koja je pristajala uz platforme s plutenom petom te zlatnim remenčićima. Od nakita je izabrala jednostavnu dugu ogrlicu te smeđe sunčane naočale. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Kratke traperice

Ova brineta se odlučila za nešto drugačiji model od ostalih prolaznica. Ona je odabrala kratke traper hlače u bijeloj boji s plavim detaljima. Uz njih je odjenula bijelu majicu bez rukava s romantičnim volanima. Outfit je zaokružila  velikom crnom torbom koju je nosila na podlaktici te sunčanim naočalama sa srebrnim staklima. Ono što nas je posebno privuklo na ovom stajlingu su cipele. Brineta se odlučila za poluotvorene sandale s remenčićima u boji fuksije.

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Možda vas zanima 6 trikova kako raširiti ili smanjiti traperice koje više ne pristaju dobro Rubrika Moda Moda

Sive traperice

Sive traperice su model koji također jako volimo jer može izgledati jako elegantno. To zna i ova prolaznica koja ih je kombinirala s bijelom bluzom s crnim detaljima i rukavima do lakta. Izabrala je i malu Balenciaga torbicu u tamno sivoj boji, koja je izvrsno uklopila uz ostatak outfita. Kao i brojne dame ove sezone i ova tamnokosa prolaznica odlučila se za crne velike naočale. Cijeli look je zaokružila jako trendi crnim espadrilama na petu.

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Komentari 0