Moda

Mladenački i opušteno - ova Zagrepčanka je tako dobro spojila traperice, pleteni topić i cool tenisice

  • Spoj traperica i topića provjerena je kombinacija, ali dobri dodaci su potrebni da on postane apsolutno cool
  • Zgodna prolaznica iz Zagreba tako je prošetala presladak končani topić i široke traperice u kombinaciji s trendi tenisicama
  • Ovaj nam se look toliko svidio da smo slične komade pronašle u trgovinama i napravile sličan stajling. Jesmo li uspjele? 

Polako nam se prišuljala druga polovica ljeta. Ne želimo još misliti o kraju, ali htjele mi to ili ne, pred nama su (samo) malo niže temperature. Prebrzo, zar ne? Ipak, to znači da u svakodnevne kombinacije, ako već nisi, opet možeš uklopiti i svoje omiljene traperice. Već smo ih vidjeli u ljetnim kombinacijama i jako nam se sviđaju, no sad ćemo ih viđati još i češće. A kako ih kombinirati da spoj ne bude dosadan?

Inspiraciju nam je dala zgodna prolaznica zagrebačkih ulica koja se odlučila za jako cool, sportsku, a ipak romantičnu kombinaciju. Zasjala je u jednostavnom i provjerenom spoju koji ipak nije mogao ostati neprimijećen. Zaljubile smo se u njezin presladak topić, a vrećaste traperice su nas apsolutno oduševile!

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Plavuša je za šetnju gradom odabrala. baggy traperice s visokim strukom. Odjenula je končani, šareni topić (podsjeća na djecu cvijeća - možda i ona slavi 50. godišnjici Woodstocka?) s tankim naramenicama, idealan za tople, ljetne dane. Široke nogavice traperica zavrnula je i otkrila gležnjeve, a obula je popularan model bijelih glomaznih tenisica s debelim džonom.

Cijeli je look upotpunila praktičnom i velikom platnenom torbom blijede neutralne boje i coolerske sunčane naočale crnih okvira. Ovaj sportski i casual stajling s romantičnim hipijevskim topićem zvuči nam kao genijalan spoj za zadnje vruće dane i lagani prijelaz u ranu jesen pa smo odlučile u trgovinama pronaći slične komade i detalje i kopirati njezin aspolutno cool izgled.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Top Mango (149,90 kn), torba Pull&Bear (249,90 kn), traperice Zara (299,90 kn), sunčane naočale Pierre Cardin, Ghetaldus (498 kn), tenisice Stradivarius (299,90 kn)

Jednostavna, a upečatljiva kombinacija nama se baš svidjela, što ti kažeš? 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0