Moda

Ovaj model traperica izdužuje noge i nevjerojatno laska figuri!

  • Pronašle smo savršene traperice koje pristaju baš svakoj figuri!
  • Uz njih ćeš istaknuti ono najbolje na sebi, a učinit će te višom i mršavijom u trenu
  • Osim toga, pristaju baš svakom stilu. Zanima te o čemu je riječ? Zaljubile smo se u traperice rezane oko gležnja i jedva ih čekamo nositi!

Pravi odjevni komad tvojoj će figuri laskati i istaknuti ono najbolje, zato kad pronađeš savršene hlače - čuvaj ih kao zlato. Baš takav idealan komad odjeće učinit će i da se puno bolje osjećaš, čak i više od toga - da budeš samouvjerena.

Zato smo pronašle savršene traperice zbog kojih ćeš jedva čekati jesen! A možda ih i furati i ostatak ljeta, uz lepršavi topić i visoke sandale. Riječ je o trapericama rezanima oko gležnja, popularnim cropped jeans. Upravo će se one pobrinuti da imaš savršenu figuru, a pritom će pomoći i njihova neutralna crna boja koja vizualno sužuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen) on

Ova klasična i svevremenska boja pristaje svakom stilu, tako da ćeš se uvijek moći pohvaliti svojim tankim i dugačkim nogama. A zašto ih toliko volimo?

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

 

1. Lako ih je kombinirati

Čak i kad ne možeš odabrati što obući, tvoje crne traperice uvijek će te spremno dočekati. Bez obzira za što se odlučila, u njima ćeš uvijek izgledati i elegantno. Pristaju i košuljama, običnim majicama, kratkim i dugim topićima, vestama - ma svemu! Gornji dio samo trebaš prilagoditi svom raspoloženju, a ostalo prepusti trapericama koje će postati zvijezda svakoga tvog outfita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

2. Učinit će te mršavijom

A nikad nisi dovoljno mršava, zar ne? Ovaj model rezanih traperica u kombinaciji s tamnom bojom vizualno će izdužiti tvoje noge i ujedno ih stanjiti. Upravo traperice skraćene dužine pažnju usmjeravaju na područje oko gležnja čime automatski izgledaš viša i mršavija. Pun pogodak, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

3. Izaberi svoj stil

Rezane traperice model su koji ima jako puno varijacija. Velik izbor samo je još jedan plus za njih jer odlučiti možeš između onih s uskim nogavicama, boyfriend stila, trapezica... Svoj omiljeni model izaberi prema formi svog tijela kako bi istaknula ono što smatraš svojom prednosšću. Visok ili niži struk, uže ili šire nogavice, baggy ili slim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by monique agar (@mon.agar) on

Možda se ovakve traperice skrivaju u tvom ormaru već godinama, samo ih je potrebno preurediti, a za to i mi znamo nekoliko trikova. Ako pak još uvijek nisi njihova ponosna vlasnica, olakšale smo ti. U trgovinama smo pronašle nekoliko modela cropped jeans u kojima ćeš doista pokazati najbolje od svoje figure!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kn), Zara (199,90 kn); Bershka (149,90 kn), mango Outlet (159,90 kn)  

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0