Moda

Zlatne sandale odjenula je i Lana Jurčević za ženski izlazak na Ibizi! Evo 8 lijepih modela iz trgovina

Ima li boljeg početka ljeta od putovanja s prijateljicama na Ibizu? Mi bismo se usudili reći da se malošto može mjeriti s tim. Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević, upravo tako provodi lipanj. Lana je s četiri prijateljice otišla u španjolski ljetni raj, a na svom Instagram profilu objavila je spontanu fotografiju na kojoj su sve djevojke sređene za noćni izlazak. Sve su u trendy komadima, ali nama su posebno za oko zapele Lanine zlatne sandale na visoku petu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Lana je odjenula crni sako s kopčanjem na stranu, kao i lepršave crne hlače koje na nogavicama imaju perje, odličan party komad! Kako bi uklopila sve detalje, poput velike zlatne ogrlice, zlatnog gumba na sakou i zlatnih karika na crnoj clutch torbi, Lana je nosila zlatne sandale na visoku petu. Sandale su, osim zbog svoje boje, uočljive i zbog dva velika "napuhana" remena, a fora su detalj na klasičnom komadu natikača sandala. Osim Lane, i njezina prijateljica se odlučila za zlatne sandale na visoku petu što dodatno potvrđuje njihovu popularnost.

Foto: Foto: Roberto, sandale (prije 199 eura - sada 3 eura) Možda vas zanima Roberto na popustu ima sandale, natikače, špagerice i brojne druge modele za samo 3 eura! Rubrika Moda Moda

Zlatne sandale na visoku petu su posljednjih tjedana preplavile police trgovina i očito su veliki trend ovoga ljeta. To nas ne čudi s obzirom na to da je metalik obuća već nekoliko mjeseci popularna, a sada smo se sa srebrne boje vratili na zlatnu. Zlatne sandale na visoku petu dolaze u raznim nijansama zlatne (jačim i slabijim), kao i raznim visinama pete i stilovima. S obzirom na raznolikost ponude sigurni smo da će svatko pronaći model za sebe. Zavirili smo u trgovine i pronašli najbolje modele zlatnih sandala na visoku petu - u kojima planiramo plesati cijelo ljeto!

Foto: Aldo, zlatne sandale na visoku petu (120 eura) | Autor: Foto: Aldo, zlatne sandale na visoku petu (120 eura)

Foto: Gianvito Rossi, zlatne sandale na visoku petu (950 eura) | Autor: Foto: Gianvito Rossi, zlatne sandale na visoku petu (950 eura)

Foto: Zara, zlatne sandale na visoku petu (29,95 eura) | Autor: Foto: Zara, zlatne sandale na visoku petu (29,95 eura)

Foto: ecipele/ Nine West, zlatne sandale na visoku petu (43,99 eura) | Autor: Foto: ecipele/ Nine West, zlatne sandale na visoku petu (43,99 eura)

 

Foto: Pretty Little Things, zlatne sandale na visoku petu (20 eura) | Autor: Foto: Pretty Little Things, zlatne sandale na visoku petu (20 eura)

Foto: Bershka, zlatne sandale na visoku petu (29,99 eura) | Autor: Foto: Bershka, zlatne sandale na visoku petu (29,99 eura)

Foto: Stradivarius, zlatne sandale na visoku petu (25,99 eura) | Autor: Foto: Stradivarius, zlatne sandale na visoku petu (25,99 eura)

Foto: Zara, zlatne sandale na visoku petu (29,95 eura) | Autor: Foto: Zara, zlatne sandale na visoku petu (29,95 eura)

najljepše torbe za plažu Možda vas zanima Ravne sandale su zavladale trgovinama i ulicama, a nosi se ovih 5 modela Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lalana

Komentari 0