Moda

Za stylish outifte, otkrij kako savršeno ukombinirati hit obuću zimske modne sezone – glomazne čizme!

  • Glomazne čizme s platformom najpopularniji su model ove sezone
  • Ako nisi sigurna kako najbolje kombinirati ovaj trendi model čizama ili samo trebaš nove ideje, na pravom si mjestu!
  • Donosimo ti odlične prijedloge kako na jednostavan način uklopiti čizme s platformom u svoje outifte

Ove sezone glomazne čizme s platformom apsolutni su hit. Obožavaju ih sve trendseterice i influencerice, a malo koji brend nije izašao s vlastitim modelima u zimskim kolekcijama.

Iako više naginju ležernijim kombinacijama, ovaj model ipak možeš kombinirati i s elegantnijim i otmjenijim modnim dodacima ili odjećom za malo manje opušten outfit. 

Inspiriraj se našim prijedlozima za nove stylish modne kombinacije s tvojim omiljenim parom čizama!

1.    Čizme s platformom i opušteni model traperica

Najbolji model traperica za čizme s platformom je onaj opušteni i dužine do gležnja. To su modeli ravnih nogavica ili oni koji blago idu u trapez.

Uz njih za gornji dio možeš kombinirati majicu, vestu ili košulju koju želiš. Uz ovu kombinaciju odlično će se uklopiti sako.

2.    Kombinacija punk modela čizama s klasičnim, ušminkanim komadima

Plisirana karirana suknja ili crne formalne hlače s mokasinama mogle bi izgledati poput školske uniforme, no ako umjesto mokasina obuješ crne kožne čizme s platformom, tvoj outfit dobit će pravi dašak visoke mode. 

3.    Prigrli povratak grungea

Popularne „marte“, ali i sve druge glomazne čizme s debelim đonom u 90-ima su bile odlika grunge stila. Sad su ponovno u središtu pozornosti, no ovaj put s malim promjenama.

Umjesto košulja od flanela, sad možeš nositi karirane komade uz minimalističke modele majica i vesti, posebno dolčevita. Elegantna torbica svakako će zaokružiti cijeli outfit. Na ovaj način možeš spojiti vintage trendove s modernima.

4.    Glomazne čizme u sportskom izdanju

Ako pomalo rock modeli čizama i nisu po tvojem ukusu, probaj u svoju garderobu uklopiti modele s malo manjom platformom, koje su jednako trendi.

Ovaj model možeš razigrati uz popularni „schaket“ i traperice za totalno opušteni look ili ih nositi uz džemper haljinu ili lepršavu mini suknju.

Angelina Jolie Možda vas zanima Angelina Jolie već godinama obožava ove jednostavne, a elegantne čizmice! Pronašle smo slične modele Rubrika Moda Moda

5.    Potraži klasike s dodatkom ili preradom

Iako su platforme već same po sebi pomalo neobične, zašto ih ne bi  kombinirala s jednako neočekivanim modnim komadima koji su dio svake garderobe?

Mislimo na traper ili kožne jakne s krznom, traperice s naglašenim poderotinama, bijele košulje s čipkastim ovratnikom ili balonere s nekim dodacima.

6.    Luksuznim basic komadima ublaži utjecaj grungea

Kvalitetan baloner, svilena midi suknja ili kožna crna torbica savršeni su za kombiniranje s glomaznim čizmama ako želiš izgledati sređeno i otmjeno, a istovremeno trendi. Nakit stavi na minimum i izbjegavaj jarke boje.

7.    Debeli, naglašeni đonovi odlično se slažu s prenaglašenim modnim dodacima

Velike, neobične naočale ili šarena oversize ogrlica odlično će se uklopiti u tvoju kombinaciju i napraviti ravnotežu s glomaznim čizmama.

8.    Odmakni se od klasične crne i smeđe i isprobaj druge neutralne nijanse

Siva, bež pa čak i tamnoplava mogu biti idealan odabir i jednako svestrane za kombiniranje baš poput crne i smeđe.

S čizmama u ovim bojama možeš isprobati monokromatski look sa sakoom, košuljom ili torbicom u istoj boji, ali ih kombinirati jednako lako kao i druge neutralne boje. Tvoj će outfit odmah izgledati svježije!

9.    Budi hrabra s bojama i uzorcima

Ako ti nove neutralne nijanse nisu dovoljne, miješanje jarkih boja i različitih uzoraka možda je pravi izbor za tebe!

Umjesto cijelog neutralnog looka, uz glomazne čizme možeš kombinirati haljinu, pulover ili torbicu u različitim bojama za izrazito razigran i zanimljiv outfit.

Možda vas zanima Trendovi na ulasku u 2022.: Ova 4 modela cipela nose Francuskinje u hladnoj sezoni Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0