Moda

Za sinoćnje događanja tri poznate dame odabrale su odijelo, koja kombinacija ti je najbolja?

  • Odijelo je nekoć bilo rezervirano za dnevne i poslovne kombinacije, no posljednjih godina sve je češći izbor za večernje izlaske i svečane prigodne
  • Da je tako znaju i tri poznate Hrvatice - pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumica Nadia Cvitanović te voditeljica Jelena Lešić
  • Svaka od njih kombinirala je odijelo na sebi svojstven način i u tome su uspjele, koja ga je po tebi najbolje ''isfurala''?

Prije nekoliko godina odijela su preplavila dućane i postale neizostavan komad svakog ormara. Jednobojna ili s uzorkom, mnogima su upravo ona postala jedan od dražih komada. Taj trend nije zaobišao ni poznate Hrvatice koje od tada imamo sve češće priliku vidjeti upravo u odijelima. Iako može djelovati strogo i poslovno, ono je zapravo komad u kojem možeš izgledati i seksi i ležerno.  

Možda vas zanima Luksuz na nogama: slavne Hrvatice obožavaju ove Pradine čizme od gotovo 10 tisuća kuna Rubrika Stars Stars

Na sinoćnjem događanju čak tri poznate Hrvatice pojavile su se u odijelima, no svaka ga je prilagodila svom stilu. Pjevačicu i voditeljicu Renatu Končić Mineu navikli smo gledati u haljinama pa nas je njezina kombinacija oduševila. Minea je odabrala crveno odijelo koje ju je osvježilo, a kombinirala ga je uz bijele tenisice s crvenim detaljima te bijelu majicu s natpisom. Ispod odijela se nazirala i mala zlatna torbica preko tijela koja je ovoj ležernoj kombinaciji dala dozu svečanog. Minea je i podigla kosu, a nekoliko valovitih pramenova padalo joj je lagano na lice. Moramo priznati da je nas oduševila. 

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

Voditeljica Jelena Lešić ovog se puta odlučila za all white kombinaciju. Klasično bijelo odijelo ovog puta je imalo sitne ljuskice koje su se presijavale te dva gumba u obliku bisera, ali u srebrnoj boji. Uz odijelo, Jelena je kombinirala srebrne salonke te bijelu torbicu sa zlatnim lance.

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

I plavokosa glumica Nadia Cvitanović odlučila se za odijelo. Njezin odabir je bilo odijelo sa sitnim uzorkom koje na tren djeluje zlatno, a na tren kao da se radi o smeđem odijelu s bijelim detaljima. Jednostavan outfit Nadia je zaokružila klasičnim crnim salonkama u špic te mini clutch torbicom u boji konjaka na kojoj možemo vidjeti krokodilski uzorak koji je veliki hit ove sezone. 

 | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell

 

Koja je dama po tebi imala najbolji outfit?

 

 

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.



 
Photo: Matija Habljak/Pixsell

Komentari 0