Moda

Za kišno proljeće: provjeri nove sjajne modele popularnih hunterica

  • Gumene čizme marke Hunter proslavila su slavne dame na glazbenim festivalima
  • Idealna su obuća za kišne dane, a cijena im se kreće od 960 kuna do 1224 kune
  • P.S. Stari modeli sada su na velikim popustima
Možda vas zanima Grbav nos, višak kilograma, akne... Ove cure su otvoreno progovorile o svojim 'manama' - i zašto se njima danas toliko ponose Rubrika Život Život

Proljeće, kao i jesen često prate kišni dani, ali i iznenadnim pljuskovima pa je dobra ideja imati par gumenih čizama u pripremi.  Vjerujemo kako su i tebi popularne hunterice već jako dobro poznate, ako ih već nisi vidjela na slavnim damama koje su u njima snimljene na glazbenim festivalima, nemali broj ih se šeće i po našim ulicama unatoč cijeni. Šta da kažemo, nose ih čak i pripadnice engleske kraljevske obitelji. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Kate Moss u Hunter čizmama na festivalu Glastonbury 2005. godine

No da hunterice nisu nužno samo za blato i kišu govori i nova kolekcija iz koje teško možemo izdvojiti samo jedan par. Vesele boje i uzorci idealni su za proljeće, a uz njih se veselimo čak i kiši. 

 | Autor: Hunter Hunter Cijena oba para 960 kuna

Predstavljene su i niske i visoke čizme i to u dvije metalik nijanse, rozoj i plavoj. Nećemo lagati ako ti kažemo da ih već vidimo na svojim nogama. 

Možda vas zanima Modna prognoza: za ove komade iz Zare predviđamo da će biti hit Rubrika Moda Moda

 | Autor: Hunter Hunter S lijeva na desno: 1 039kn, 927kn, 927kn, 1 039kn

Nedavno je Hunter imao suradnju s Disneyjevim filmom 'Povrtak Mary Poppins' te je predstavljeno nekoliko modela iz limitriane kolekcije pa je samim time njihova cijena nešto viša. 

 | Autor: Hunter Hunter Svi visoki modeli - 1 224kn, niski modeli - 1 150kn

Osim ovih malo posebnijih, u ponudi su uvijek klasični jednobojni modeli koji super izgledaju i na haljine i suknje kao i na hlače. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cortney Dryden | CortInSession (@cortneydryden) on

Možda vas zanima Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega! Rubrika Beauty Beauty
Photo: miss7/Hunter

Komentari 0