Moda

Wow! Uskoro započinje veeelika rasprodaja kultnih Startasica!

  • Od 1 do 3. travnja traje rasprodaja Startasica u Tvornici kulture
  • Cijene modela će se kretati od 69 do 129 kn
  • Sigurni smo da će posjetitelji ovog događaja biti brojni 

Ako smo za ijedne ''domaće'' cipele emocionalno vezani, onda su to definitivno Startasice - tenisice izrađene u vukovarskoj tvornici Borovo. Upravo ove cipele dio su života raznih generacija te na lica mnogih donose osmijeh, uspomene i nostalgiju. Tradicija ovih cipela, kojima se posebno radujemo svakog proljeća, stara je već 40 godina, a one se još uvijek rade tradicionalnom ručnom tehnikom. Za izradu svakog para potreban je jedan sat, a na svakoj se cipeli vidi trag majstorske izrade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borovo (@borovo_shoes) on

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Ako i ti voliš dobre, stare Startasice  - nema dvojbe da ćeš i ovog proljeća trebati novi par. Idući tjedan je pravo vrijeme za shopping. Naime, u ponedjeljak, 1. travnja započinje velika rasprodaja Startasica u zagrebačkoj Tvornici kulture. Događaj će potrajati do 3. travnja, a rasprodaju ćeš moći podsjetiti od 8 do 20 h svaki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borovo (@borovo_shoes) on

Šarene modele moći ćeš ćeš pronaći po odličnim cijenama - od 69 do 129 kuna! Ipak, prilično smo sigurni da ćeš morati biti jako brza i spretna u svom modnom lovu. Nema sumnje da će posjetitelji ovog outleta biti jako, jako brojni. 

Možda vas zanima Adidas ima novu kolekciju tenisica i vjerujemo da će mnoge razveseliti Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borovo (@borovo_shoes) on

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0