Moda

Vruća sniženja: ovo su najljepše suknje do 70 kn

Sniženja su, nažalost, već pri kraju i u trgovine polako, ali sigurno stižu jesenske kolekcije. Ipak, uvijek treba loviti zadnji vlak. Na policama i webshopovima sve je još uvijek prepuno dobrih komada po odličnim cijenama. Posebno nam se sviđaju suknje, a budžet smo ograničile na svega 70 kun

Odlučile smo iskoristiti najvruća sniženja dosada. Cijene su šokantno niske, bila bi prava šteta propustiti... Opravdavamo se same sebi. Malo smo proučavali preostale modele, a za oko su nam posebno zapele suknje, a budžet smo ograničile na svega 70 kuna. Izbor je šarolik - midi, maksi, s uzorkom. Volimo modele s uzorkom i imamo osjećaj da karirani neće tako skoro izaći iz mode, a vesele nas i volančići. Posebno volimo one u pastelnim kombinacijama.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (59, 90 kn), Mango Outlet (55, 90 kn) Popularne su i suknje asimetričnih krojeva. Dapače, one su definitivno kraljice ovog ljeta (i budućeg babljeg ljeta, vjerujemo). Ponuda boja uistinu nije velika, ali asimetrični krojevi i tako ne idu s previše nijansi.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (59, 90 kn), Zara (59, 90 kn) I ovog ljeta popularne su prugice. Srećom, okomite pruge. Ako nisi znala, za razliku od vodoravnih, one uistinu laskaju ženskoj figuri te ju izdužuju. A modeli su, za razliku od prethodnih sezona, uistinu nisu klasična modna dosada.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (59, 90 kn), Zara (59, 90 kn) Kad je riječ o mini modelima, igra je podignuta na novu razinu. Većina modela visokog je struka, a često su upotpunjene gumbićima ili remenjem. Širok je izbor i onih s uzorkom, a, osim kariranih, ističu se i točkice  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango Outlet (69, 90 kn), Pull&Bear (49, 90 kn)

Ne daj se smesti, vrijeme je idealno za slatka pojačanja u ormaru. Ako si na godišnjem, suknje najbolje idu uz osunčane noge. Ako nisi, vrijeme je da se utješiš jer nisi. Zar ne?

Photo: Miss7/PR

Komentari 0