Moda

Kao kraljica Letizia: Najbolji točkasti komadi - i to do 150 kn

Točkice, čini se, nikad ne izlaze iz mode. To potvrđuju i svježa modna izdanja kraljice Letizije i Olje Vori. One su naš inspirirale pa smo u high-street trgovinama pronašle najbolje točkaste komade 150 kuna

Španjolski kraljevski par, kralj Felipe i njegova supruga Letizia, posjetili su prošlog tjedna gradić Bailén kako bi s građanima proslavili 210. obljetnicu slavne bitke u kojoj je Napoleon prvi put poražen na otvorenom polju. Svu pažnju opet je ukrala kraljica Letizia koja se uistinu prometnula u pravu modnu ikonu.   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Za tu prigodu kraljica je odjenula crno-bijelu haljinu točkastog uzorka. Iako je već viđena (prvi put je nošena tijekom posjeta Karibima), u kreaciju Caroline Herrere opet smo se zaljubili.   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Kraljica je s točkastom haljinom iskombinirale trendovske štikle brenda Steve Madden koje, osim otvorene pete, imaju i prozirni remen. Za razliku od haljine, one nisu astronomski skupe. Koštaju 110 dolara, a trenutno su čak i snižene. Look je upotpunila opuštenim valovima i diskretnim make-upom. Jednostavno moramo uočiti da joj je ovaj lepršavi look uštedio nekoliko godina. Da su i domaće zvijezde ljubiteljice točkica dokazuje Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vora. Nedavno je zagrebačkom špicom prošetala look koji ćemo uistinu teško zaboraviti.

 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Osim upečatljive torbice i velikog šešira, u centru pažnje nalazi se prekrasna točkasta suknja sa zanimljivim volanom. Uz nju je kombinirana jednostavna majica (s vrlo jasnom porukom) i preslatke cipelice u bež-crnoj kombinaciji. Da je Olja prava ljubiteljica točkica dokazuje i haljina koju je nosila tijekom obiteljskog odmora u Parizu. 

Možda vas zanima Severina i Iva kao modne blizanke - kojoj bolje stoje točkice? Rubrika Moda Moda
 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Pored kultnog Louvrea, Olja je pozirala u točkastom crnom kompletiću koji je otkrio njen savršeno isklesan trbuh. Na nogama je imala crne ''šlape'' jer je, naravno, na odmoru udobnost na prvom mjestu. Inspirane ovim lookovima, odlučile smo i mi uloviti poneki točkasti komad pa smo pregledale high-street ponudu koja je uistinu bogata. Prevladavaju kratke haljine romantičnog i lepršavog kroja baš poput one kraljice Letizije, a većinom su u bijeloj, crnoj, tamnoplavoj ili crvenoj boji.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Sve: Bershka (79, 90 kn) Osim haljina, mogu se naći zanimljive košulje i majice. Jedna od najslađih nam je Zarina košulja (dolje lijevo) koja nije cijela prekrivena točkama, ali oko ovratnika i rukava ima točkaste poveze spremne da postanu mašna. Pravi pariški chic!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (79, 90 kn), Pull & Bear (49, 90 kn) Kad su suknje u pitanju, stvarno nismo imali sreće. A hlača je, pak, pregršt. Od popularnih culottes modela pa sve do laganih ljetnih hlačica - opcija je milijun.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (79, 90), Pull & Bear (79, 90 kn) Priča ne staje samo na standardnim komadima. Pojavljuju se i kupaći kostimi kojima točkice daju onu čarobnu retro vibru. Prisutni su i brojni modni detalji - torbice, trake za kosu, novčanici... Ali nama je srce ukrao ovaj (dolje desno) pastelno roza ruksak!

Možda vas zanima Kao Kate i Meghan - 10 žutih haljina do 150 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (129, 90 kn), Pull & Bear (129, 90 kn)

 

 

 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0