Moda

Kao Kate i Meghan - 10 žutih haljina do 150 kuna

Nema sumnje, Kate Middleton i Meghan Markle uhvatilo je modno ljeto. Iako ne kriju da su ljubiteljice neutralnih tonova, ovog lipnja vidjeli smo ih u vibrantim modnim izdanjima. Posebno su nas oduševile njihove male žute haljine pa smo odlučili pretražiti high street ponudu

Prije svega desetak dana, nakon niza prljavo ružičastih outfita, Meghan Markle odlučila se na prvi ozbiljni modni rizik nakon službenog ulaska u kraljevsku obitelj. Na događaj nazvan 'Your Commonwealth' Youth Challenge Reception, u potpunosti posvećen mladima, odjenula je midi žutu haljinu Brandona Maxwella. Meghan je tako ostala vjerna modnom minimalizmu, ali je uspjela prekinuti pomalo dosadnjikavi niz pastelnih boja.   | Autor: Getty Images/miss7 Getty Images/miss7
Očito je na male promjene potaknula i svoju šurjakinju, Kate Middleton. Ona je na finalni meč Wimbledona odjenula vibrantno žutu haljinu popularnog dvojca Dolce & Gabbana. Haljina je bila nešto kraća od Meghanine te je imala kratke rukave na volane. Na haljini se nalazila i ljubičasta mašnica koja se samo sramežljivo nazirala ispod Kateinih opuštenih kovrča.

Možda vas zanima Pronašli smo povoljnu verziju haljine Meghan Markle Rubrika Moda Moda

Vojvotkinje u vedrim bojama prava su modna poslastica. I mi bismo htjele pokoju haljinu u žutoj boji pa smo pregledale trgovine i pronašle ček 10 komada ispod 150 kuna. Ponuda je uistinu šarolika. Za modne romantičarke, pronašle smo apsolutni klasik - romantičnu čipku i volančiće.   | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (129, 90 kn), H&M (oko 120 kn) Za cure koje vjerno prate trendove, pronašle smo atraktivni gingham uzorak koji je uistinu ''posljednja moda'', a haljina s prorezom na trbuhu pravi je izbor za samopouzdane i odvažne.  | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Pull & Bear (49, 90 kn), Pull & Bear (79, 90 kn), Ne jenjava ni pomama za točkicama, a one više nisu samo za modne slatkice. Osim u kombinaciji s nježnim volanima, točkice se mogu naći u sportskim varijantama koja se sjajno nadopuni starkama, šiltericama i oversized nakitom.   | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (149, 90 kn), Pull & Bear (49, 90 kn) U slučaju da ne preferiraš mini haljine, u ponudi su i vrlo zanimljive midi varijante. Moramo priznati da smo se zaljubile na prvi pogled - i u modele i u cijene.  | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (149, 90 kn), H&M (oko 145 kn) Ni midi haljine, napominjemo, ne ostaju na samo jednoj varijanti i jednom stilu. I one se mogu pronaći u zanimljivim uzorcima i stilovima.   | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (79, 90 kn), Stradivarius (149, 90 kn) Povoljne ponude mame nas iz svakog ugla, a žuta je upravo postala nova crna!

 

Photo: Getty Images/miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sonja1234

    ne volim žutu boju...