Moda

Pronašle smo 5 pari pastelno roza sandala za manje od 200 kuna

Pastelno ružičasta hit je boja i ovog ljeta, a posebno je moderna i efektna na sandalama

Svi smo poludjeli za pastelnim bojama jer su tako romantične, ljetne i zgodne za kombiniranje. Ovladale su našim ormarima, ali i ormarićima za cipele. Posebno žestvena je, naravno, pastelno roza. Izbor sandala u pastelno ružičastoj boji je ogroman, ali postalo je malo izazovno kada smo si budžet postavile na samo 200 kuna. 

S obzirom da je u modi niska i deblja peta na sandalama, prvo smo tražili samo takve modele. Ono što smo pronašli ugodno nas je iznenadilo. Modeli su dovoljno klasični da nam pristaju i nakon trendovske manije. Ipak, sjajno su se uklopili i zgodni detalji poput prozirnih potpetica i mašnica.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (99 kuna), Shoebox (174, 95 kuna), Stradivarius (149, 90 kuna)

Ponuda ravnih sandala ipak je nešto uža, ali uspjeli smo pronaći dva sjajna modela. Jedne su nam se dobale zbog kombinacije metalik boje s pastelno rozom. Taj nas je spoj odmah šarmirao. Drugi model su, pak, simpatične šlapice s mašnom od brušene kože. Izgledaju jako udobno i zgodno za duge ljetne šetnje. 

Možda vas zanima Pronašli smo najslađe modele špagerica na punu petu Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (119, 90 kuna), Zara (129, 90 kuna)

Ovim štedljivim modom, moramo priznati, iznenađujemo same sebe, ali nadamo se da smo pritom pomogle i tebi. U najmanju ruku, imaš sjajan izgovor za prošetati do trgovine i uvjeriti se da je sve što smo rekle savršeno točno.

Photo: miss7

Komentari 0