Moda
balerinke

Nakon dužeg izbivanja vratile su se balerinke! Ovo su novi modeli

  • Nakon dugog protjerivanja iz svijeta mode, balerinke se vraćaju
  • Minimalistički modeli i dalje su na prvom mjestu
  • Za ljubiteljice upadljivijih detalja, na raspolaganju su modeli životinjskog uzorka i velikih logotipova

Balerinke mnoge od nas vraćaju u djetinjstvo ili adolescenciju jer je prošlo već dosta vremena kako su bile pravi modni must have. Ali, moda ciklična kakva je, nakon više od deset godina odlučila nam je vratiti jedan od najmržih predmeta nazad na modne piste, ali i stopala.

balerinke | Autor: Instagram@mystylebook Instagram@mystylebook

Naime, nakon što su na duže vrijeme potpuno nestale iz modnih krugova, balerinke ovog ljeta konačno slave svoj veliki povratak. Dolaze u elegantnim i razigranim varijacijama i sada izgledaju nevjerojatno cool i moderno zahvaljujući trendovskim opcijama kombinacija.

Balerinke s mašnicom od štrasa Možda vas zanima Balerinke, ali kakve! Zarin model s mašnicom od štrasa nas je očarao Rubrika Moda Moda

balerinke | Autor: Instagram@sophiaroe Instagram@sophiaroe

balerinke | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Zara (399,90 kn), Mango (129,90 kn), Moschino, Zalando (2.589,00 kn)

Želiš li ovo ljeto provesti u ravnim cipelama koje nisu japanke ili natikače, onda su balerinke obavezna obuća. Trenutno su najtraženiji vrlo klasični modeli od tkanine i bez mnogo ukrasa. No, također smo oduševljeni brojnim novim interpretacijama kultnih cipela.

balerinke | Autor: Instagram@double3xposure Instagram@double3xposure

Mogu biti izrađene od lakirane ili mat kože pa sve do prozirnih mrežastih tkanina ili ukrašene s puno remena i kopči. Ovisno o modelu, balerinke rezultiraju širokim izborom stilskih mogućnosti i omogućavaju gotovo beskonačne kombinacije od ležernih do vrlo chic. Svojom jednostavnošću, balerinke potiču nošenje u različitim stilovima.

balerinke | Autor: Instagram@tinytattooinc Instagram@tinytattooinc

balerinke | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Anna Field (441,00 kn), Caprice (449,00 kn), Peter Kaiser (659,00 kn)

Jedna od mogućnosti je kombinacija s tamnoplavim trapericama visokog struka te bluzom ili majicom. Trendi hlače koje sežu gotovo do poda omogućavaju da balerinke samo lagano proviruju u hodu ili dok se sjedi. Cipele također izgledaju izuzetno elegantno uz suknju i blejzer, a mogu se dodatno naglasiti i visokim čipkanim čarapama.

balerinke | Autor: Instagram@vesppau Instagram@vesppau Zahvaljujući ovim univerzalnim opcijama stiliziranja, ovaj ljetni trend cipela je savršen za toplu sezonu i isprobavanje novih lookova!

kratke traperice Možda vas zanima Kako stilizirati kratke traperice na elegantni način: složili smo 5 kombinacija Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@monikakaminska_official

Komentari 0