Moda
Reserved torba

Velika vrećasta torba iz Reserveda praktičan je i casual modni dodatak, a boja je doista posebna

  • Svi u našoj kolekciji torbi trebamo imati barem jednu veliku vrećastu torbu u koju stane baš sve!
  • Upravo takav model i to u predivnoj maslinastoj boji, pronašle smo u Reservedu
  • Velika boho torba savršena je za uklapanje u svakodnevne modne kombinacije!

Reserved je prepun odličnih odjevnih komada, ali i modnih dodataka, a u novoj kolekciji pronašle smo odličan model velike hobo torbe. Maslinasto zelene boje, s dodatnim džepom s unutrašnje strane, ovu hobo torbu krasi minimalistički i moderan dizajn te velike proporcije. 

Reserved torba | Autor: Reserved Reserved

Izrađena je od imitacije prave kože te je online i u Reserved trgovinama dostupna po cijeni od 299,90 kuna.

Reserved torba | Autor: Reserved Reserved velika hobo torba, (299,90 kn) Zara Možda vas zanima Ravno iz budućnosti! Torba metalik srebrnog sjaja iz Zare nas je oduševila Rubrika Moda Moda

Hobo, odnosno velike vrećaste torbe još jedan su trend koji pripada 2000-ima, ali se ponovno vraćaju ove sezone. Mnogi brendovi poput Khaite i Lemaire već su ih predstavili u svojim kolekcijama, a viđamo ih i u ponudi high street brendova, baš poput ovog modela iz Reserveda.

Reserved torba | Autor: Instagram @reserved Instagram @reserved

Opuštena i jednostavna silueta idealna je za svakodnevno korištenje, a mnogima se modeli ovih vrećastih torbi posebno sviđaju jer u njih stane doslovno sve što bi nam moglo zatrebati u torbi!

Siluete modela mogu varirati pa tako osim u veličini, viđamo i modele raznih boja, ali i tekstura i materijala, ukrašenih krznom, šljokicama ili u varijanti brušene kože.

krznene torbice Možda vas zanima Torbice s krznom mekani su i chic dodatak jesenskim i zimskim outfitima Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @reserved

Komentari 0