Moda

Vans lansira novu, vrlo zanimljivu kolekciju tenisica

  • Limitirana kolekcija sadrži četiri para tenisica čiji je dizajn inspiriran albumima Davida Bowieja
  • Kolekcija će u prodaju stići 5. travnja
  • Linija uključuje četiri modela tenisica - Slip-On 47 V DX, Old Skool, Era i Sk8-Hi

Još jednom, Vans je napravio limitiranu kolekciju, a ovog puta kao inspiracija im je poslužila glazbena legenda David Bowie. Kolekcija tenisica uključuje neke od najpopularnijih modela - Slip-On 47 V DX, Old Skool, Era i Sk8-Hi, a svaki model je inspiriran nekim od Bowiejevih najdražih albuma, točnije 'Hunky Dory', 'Aladdin Sane', 'Space Oddity' i 'Diamond Dogs'. 

 | Autor: screenshot/twitter screenshot/twitter

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

 | Autor: Vans Vans

Svaki model tenisice prilagođen je estetskoj eri ovog preminulog glazbenika. Old Skool model napravljen je od kože dok je gornji dio Sk8-Hi modela od antilopa, a Slip On model ima natpis od umjetnog krzna. Kolekcija kreće u prodaju 5. travnja. 

Možda vas zanima Wow! Uskoro započinje veeelika rasprodaja kultnih Startasica! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Vans Vans

Pjevač koji je umro 2016. godine nakon borbe s teškom bolešću, osim na glazbenoj sceni ostavio je trag i na modnoj sceni. Utjecao je i na dizajnere poput Jean-Paul Gaultiera i Dries Van Notena te je bio inspiracija za modnu izložbu posvećenu njegovom stilu koja je od 2013. pa do 2018. godine gostovala u muzejima diljem svijeta.

Photo: Vans

Komentari 0