Moda

Upoznaj divne radove Simone Rocha, dizajnerice s kojom će H&M ostvariti novu suradnju

  • Odlične modne vijesti stižu su nam iz H&M-a! Pogađaš? Radi se o novoj dizajnerskoj suradnji koja će, izgleda, biti vrlo posebna
  • Svoj potpis na obiteljsku kolekciju odjeće stavit će Irkinja s londonskom adresom Simone Roche
  • Kroz kolekciju će se provlačiti tartan, perle, ružičasto i crveno cvijeće izrađeno posebno za ovu suradnju, a komade možeš ugrabiti u trgovinama  od 11. ožujka

Mnoge s nestrpljenjem očekuju koga li će to H&M sljedećeg pozvati u dugoj tradiciji hvaljenje suradnje s proslavljenim dizajnerima. Ovaj put svoj će potpis na mušku, žensku i dječju kolekciju odjeće staviti dizajnerica koja živi i radi u Londonu – Simone Rocha. Simone je zapravo prva irska dizajnerica koja surađuje s H&M-om i sigurni smo da će mnogi jedva dočekati probrati među kolekcijom za cijelu obitelj; od odjeće za posebne prilike uključujući haljine od tila, uz pletenine, košulje, odjeću za van poput balonera, ležernih majica, modnih dodataka, uključujući svjetlucavi nakit i obuću ukrašenu biserima.

Možda vas zanima Najbolje haljine koje možeš ugrabiti na H&M-ovom 50% sniženju: koštaju 100 kuna! Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

U najmanju ruku ova modna poslastica bit će zanimljiva. Možeš očekivati komade inspirirane odjećom koju su nosili dvorjani tijekom vladavine Tudora - prepune divljeg cvijeća, portreta i fotografija, lutki i igračaka. Kroz kolekciju se provlači tartan, perle, ružičasto i crveno cvijeće izrađeno posebno za ovu suradnju. Pri kreiranju ove kolekcije, Rocha je provela vrijeme razmišljajući o arhivi svog brenda, kombinirajući svoje prošle kolekcije i pažljivo prerađujući favorite u zanimljive nove kreacije koje su prilagođene današnjici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

''Oduševljena sam suradnjom s H&M-om na ovoj vrlo posebnoj kolekciji. To je uistinu proslava moje modne marke i utjecaja koji su me oblikovali. Kao dizajner, ali i kao kupac, veliki sam ljubitelj koncepta suradnje H&M. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons - to je tako nevjerojatan popis prijašnjih suradnji i sad sam i ja dio toga’’, izjavila je dizajnerica.

Možda vas zanima Dašak starog Hollywooda. U ovom kaputu iz H&M sigurno ćeš biti zamijećena Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

Simone je već stekla brojne poklonike diljem svijeta, a modni stručnjaci već odavno hvale glavne karakteristike njezine odjeće. Posebno im je dojmljiva izdržljivost u kojoj postoji bezvremenost , kako ističu, vidljiva na različitim razinama. No, nisi zaboravili i na ženstvenost koja se u njezinoj modnoj priči pojavljuje s jednom urbanom karakteristikom.  Odjeća je sezonski neutralna pa čak ako je riječ o dnevnoj ili odjeći za večernje izlaske – Simone je ovdje vrlo prilagodljiva i često se ne može razaznati granica. 

Možda vas zanima Imamo tri uvjerljiva razloga zašto smo se zaljubili u ove H&M-ove haljine Rubrika Moda Moda

Njezinu odjeću obožavaju sve žene, od pripadnica generacije milenijalaca do feministica… Sve one pridonijele su promoviranju 34-godišnje Simone u jednu od najuspješnijih mladih dizajnerica današnjice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

Kolekcija će biti dostupna od 11. ožujka 2021., a slavi desetljeće branda Simone Rocha - veliko postignuće neovisne marke sa sjedištem u Londonu. 

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0