Moda

Najbolje haljine koje možeš ugrabiti na H&M-ovom 50% sniženju: koštaju 100 kuna!

  • Nekoliko dana prije Božića švedski modni div snizio je cijene tisućama artikala, nekima i do 50%
  • Samo na ženskom odjelu na sniženju je više od 2000 artikala, a pokriveno je sve, od cipela i rublja do kaputa i to na svim odjelima. Na sniženju su i stvari za uređenje doma
  • Mi smo odabrali najljepše haljine iz dva razloga: nikad nam ih nije dosta i cijene su oko samo 100 kuna

Kao i često nekoliko dana prije Božića neki brendovi kreću s velikim sniženjima. Švedski modni div jedan je od njih. U Hrvatskoj i dalje vrlo popularan H&M snizio je svoje artikle i do 50 posto i to nemali broj njih. Sniženja vrijede u svim kategorijama, cijene su srezane kaputima, puloverima, šljokičastom novogodišnjem programu, cipelama, pidžamama, čizmama... i na svim odjelima, i ženskom, muškom i dječjem, a rasprodaja je i stvari za uređenje doma.

Možda vas zanima Vodič za najsigurniji blagdanski shopping: U samo 30 minuta do savršenih darova za svoje najbliže Rubrika Beauty Beauty

Za ilustraciju, samo na sniženju odjeće i modnih dodataka za žene je više od 2000 komada. Ili da budemo precizni, 2175 komada. Neki koštaju tek 10 eura ili 70-ak kuna. Nije da se hvalimo, ali autorica ovog teksta tako je baš kupila kratku bundicu za 125 kuna, haljinu za 70, finu bijelu bluzu za 45, a prošivenu, puf zimsku jaknu za 200... Iz mora proizvoda ipak smo izdvojili samo haljine (ne možemo sve!) jer ovaj ženstveni komad uvijek nađe svoje mjesto u ormaru, a stvarno sjajne komade možeš uloviti za samo 100-tinjak kuna!

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Haljina s mašnom (120kn); crvena haljina (120 kn); blijedo ružičasta haljina od organdija (113kn); haljina s puf rukavima (98kn)

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Haljina boje šampanjca (113kn); roza košulja-haljina (98kn); crna haljina (120kn); siva duga košulja-haljina (120kn)

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Haljina na cvjetiće (98kn); plava svečana haljinica (120kn); crna haljina od organdija (98kn); haljina s uzorkom (90kn)

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram@samramsdell5

Komentari 0