Moda
ulična moda

Ulična moda: U dobrom crnom outfitu ove Zadranke, u zlatnoj boji blješti Gucci znak...

  • All black kombinacija uvijek je provjereni modni uspjeh, a posebno kad joj dodamo i zlatne detalje
  • Upravo je takav elegantan outfit prolaznice iz Zadra, u kojem su spojeni odlični modni komadi
  • Posebno se ističu hlače sa zanimljivim detaljem, ali i remen modne kuće Gucci

Modna kombinacija u klasičnoj crnoj boji uvijek je odabir s kojim ne možemo pogriješiti, što je ovaj put pokazala i prolaznica u Zadru, svojim all black outfitom. 

ulična moda | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Trendi zimska kombinacija istodobno je bila chic i udobna, a modno osviještena prolaznica odlično je spojila crne komade u jednu stilski povezanu cjelinu. Od crne dolčevite i crnih hlača zanimljivog kroja, s vezicama oko lista, do kratkog crnog mekog kaputića i lakiranih čizmica s visokom petom, u cjelokupnom stylingu istaknuo se i crni Gucci remen sa velikom zlatnom kopčom s logom brenda, u obliku dvostrukog slova G.

Gucci remen | Autor: Farfetch Farfetch Gucci remen s kopčom u obliku dvostrukog G, (3.253,06 kn)

Velika kopča na remenu u zlatnoj boji bila je usklađena s ostalim zlatnim modnim dodacima, poput lanca torbice preko tijela i nakita.

Gucci remen inače dolazi u nekoliko varijanti, sa sjajnom i mat zlatnom ili srebrnom kopčom te u različitim veličinama kopče, a cijena remena s velikim logom je 3253,06 kn. Jedan je od najprepoznatljivijih Guccijevih modela te iako će se onaj s manjom kopčom lakše uklopiti u više outfita, model s većom kopčom svakako će biti u središtu svake modne kombinacije.

Možda vas zanima Outfiti su ovih dana vrlo živopisni, a posebno se istaknuo mladi gospodin zanimljiva modnog ukusa Rubrika Moda Moda
 
Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0