Moda

Outfiti su ovih dana vrlo živopisni, a posebno se istaknuo mladi gospodin zanimljiva modnog ukusa

  • U blagdanskim danima niti jedan look ne može biti pretjeran
  • Dani su to u kojima su, ne samo dobrodošle, već se smatraju i poželjnima, najsvečanije toalete 
  • Iako smo žene naviknuli gledati u svim mogućim bojama, šljokicama i perju, dečki obično igraju na nešto sigurnije kombinacije pa nas je osvojio nasmijani prolaznik u vibrantnom ljubičastom odijelu 

O blagdanskoj smo sezoni više puta pisali kao o onoj u kojoj ograničenja gotovo pa ne postoje. Vedre boje, sjaj, šljokice, perje i brojni drugi svečani detalji itekako su dobrodošli, baš kao i svečani makeup i glamurozne frizure, a u moru svečanih haljina, kaputa, šeširića i haljina, našu je pozornost privukao mladi gospodin s istančanim modnim ukusom.

Da i naše snažnije polovice mogu odlično izgledati u hrabrim bojama na najbolji nas je mogući način podsjetio prolaznik s osmijehom od uha do uha koji je sivi dan obojao odijelom vibrantne ljubičaste nijanse. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Satensko odijelo slim fit kroja iskombinirao je s pripijenom bijelom košuljom i crnom kravatom te crnim svečanim i besprijekorno uglancanim kožnim cipelama, a styling je upotpunio crnim vunenim kaputom, kožnim crnim rukavicama i sunčanim naočalama. 

Možda vas zanima Zaljubili smo se u ženstveno izdanje nasmijane prolaznice, a izgleda da statement komad nije šešir... Rubrika Moda Moda

Svojim se modnim odabirom definitivno isticao i privlačio brojne poglede, a mi se iskreno nadamo i inspirirao neke druge zanimljive kombinacije. Jer koliko god neke kombinacije uvijek izgledale dobro i besprijekorno i možda čak bile svrstavane u onu, nešto ležerniju klasiku koja je po gotovo svačijem ukusu, mislimo da ćemo se svi složiti da je svijet u trenu zanimljivije i veselije mjesto uz ovakve, nešto neobičnije kombinacije kojima duha definitivno ne nedostaje. Od nas dobiva dva palca gore!

 | Autor: Pixsell Pixsell

Photo: Pixsell

Komentari 0