Moda

Zgodna crnka iz Zadra odabrala je smion i mladenački outfit. Mnogi su se okrenuli za njom...

  • Dama u crnoj kombinaciji prošetala je Zadrom i privukla poglede nemalog broja prolaznika
  • Seksepilan stajling postigla je mrežastim čarapama i bodyjem s čipkom, a rockerski stil naglasila kožnom jaknom i čizmama
  • Za smionost i izazovnost dajemo joj peticu!

Crnka koju smo uhvatili okom kamere u Zadru istaknula je svoju odvažnost originalnim, izazovnim, a i mladenačkim outfitom. Sunčan dan naša zgodna prolaznica iskoristila je za šetnju, a zaintrigirala nas je zanimljivim i dosta upečatljivim stylingom. Pokazala je kako hrabro nositi mini suknju i mrežaste čarape, a cijeli stajling upotpunilo je njeno veselo raspoloženje.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca složila je super kombinaciju s bijelim Pradinim mokasinama

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Za početak, crna kožna jakna i dalje je jedinstven predmet koji stvara dojam da ga nosi, hajdemo reći, pomalo divlja cura. Također, na svima djeluje i mladenački mada znamo da i stari rockeri ne izlaze iz kožnih jakni. A i praktična je za ovo prijelazno vrijeme između hladnoća i vrućina.

Postoji toliko mnogo načina za nositi kožnu jaknu, a prolaznica se odlučila upotpuniti je sa crnim bodyjem na kojem se ističu čipkasti detalji. Kožna jakna savršeno se slaže s hlačama ili čak haljinama, a ova dama odlučila ju je kombinirati s mini suknjom. 

Možda vas zanima Zgodna prolaznica u savršeno ležernom, ali ženstvenom outfitu za šetnju vikendom Rubrika Moda Moda

Velikih točaka i lepršava tvori kontrapunkt rockerskom ostatku odjeće. Suknju s printom spojila je s jednostavnim gornjim dijelom, a kako bi dodala seksipil cijelom outfitu izabrala je i crne mrežaste čarape. Mladenački stajling upotpunila je s efektnim čizmama s cifovima i na platformu te crnom torbicom sa zlatnim detaljima. Prolaznica širokog osmijeha sve je začinila crvenim ružem te ogrlicom i velikim sunčanim naočalama.

Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0