Moda

Ulična moda: Dvije prijateljice, dva kontrasta i pitanje je li bež bolje kombinirati s crnom ili bijelom bojom?

Uvijek volimo vidjeti dvije prijateljice koje su modno usklađene, a prolaznice na zagrebačkoj špici su nam pokazale kako bež boja odlično izgleda i kao dodatak crnoj modnoj kombinaciji, ali i kao boja koja nosi cijelu kombinaciju. Jedna prijateljica se odlučila za kombiniranje najvećeg klasika u ormaru svake žene - kaputa u bež boji. Njezin dugi kaput je udahnuo svježinu potpuno crnoj odjevnoj kombinaciji koju je nosila. Osim vječnog kaputa, za oko su nam zapele njezine čizme na visoku petu u uzorku krokodilske kože koji je trenutno veoma popularan. Čizme sežu preko koljena, do sredine bedara i u ovoj kombinaciji vidimo da je moguće nositi takav odvažan komad i u dnevnoj varijanti, a da će izgledati jednako dobro kao i u onoj noćnoj.

 | Autor: Pixsell/ Josip Regović Pixsell/ Josip Regović Na drugoj prijateljici nam su nam posebno u oko upale hlače u bež boji, koje u gornjem dijelu započinju kao suknja i zatim se šire u klasične hlače. Ovaj na prvu maleni, ali zanimljivi detalj radi veliku razliku i u stil unosi dozu wow efekta. Uz ove hlače, odlično se slaže Zarina zlatna jakna iz 2023. godine koja je u kratkom roku postala viralna na TikToku i koju je bilo gotovo nemoguće uloviti na stanju. Iako je zlatne boje i na sebi ima ušivene šljokice, odlično izgleda u high street varijanti, naročito kada se nosi na kombinaciju s neutralnim modnim komadima jer je podigne i oživi.

Još jedan trend koji vidimo na prijateljicama su torbe srednje veličini. Kao što se i najavljivalo, malenim torbama je došao kraj i vrijeme je za srednje do velike torbe. Iako nam je prije nekoliko sezona, kada se sve vrtjelo oko mini torbi bilo nemoguće zamisliti outfit koji dobro izgleda s većom torbom, ove djevojke su dokaz da je to prošlost. 

ulična moda Možda vas zanima Prolaznice iz Zagreba odlično su složile modne kombinacije u klasičnim neutralnim bojama Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/ Josip Regović

Komentari 0