Moda
ulična moda Zagreb

Ulična moda: Dvije mlade dame baš su se super dotjerale za subotnju špicu

  • Dva odlično usklađena stylinga u tamnim i zagasitim nijansama zamijetili smo na dvije prolaznice u Zagrebu
  • Prijateljice su nosile elegantne zimske stylinge s haljinama, čizmama i dodatkom šešira
  • Njihovi outfiti odličan su primjer stylish i trendi zimskog outfita s haljinom na dva različita načina

Prave zimske boje u zagasitim nijansama poput konjak i tamnosmeđe, bež, crvene i bordo uvijek su lijepa promjena u zimskim outfitima kojima se odmičemo od tipičnih stylinga gdje vladaju crna i siva. Tople tamne nijanse odlično su kombinirale modno usklađene prolaznice u Zagrebu, koje su u sličnim stylinzima interpretiranim na različite načine prošetale centrom Zagreba.

ulična moda Zagreb | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

ulična moda Možda vas zanima U kombinaciji raskošne ljubičaste i crne boje modni dodaci ove prolaznice bili su posebna priča Rubrika Moda Moda

Obje su nosile haljine, no različitih duljina pa se tako jedna odlučila za bordo kratku haljinu visokog ovratnika te s prorezom na ramenima. Haljinu je odlučila uskladiti s visokim čizmama iznad koljena u sličnoj tamnocrvenoj nijansi te bordo šeširom s crveno-bež trakom. Kratka crno-siva jakna sa smeđim krznom te prepoznatljiva Louis Vuitton torba zaokružile su njen elegantan outfit. 

Njena prijateljica nosila je paletu smeđih nijansi, počevši od trendi modela midi smeđe pletene haljine, koju je kombinirala s kratkom smeđoj jaknom od brušene kože i lepršavom smeđe-bijelom maramom. Uz gležnjače u konjak boji, od modnih dodataka odlučila se za svjetlosmeđu torbicu s dugim remenom, koju je nosila na ramenu te slatku beretku također u bež nijansi. Od sunca su ih zaštitile i velike sunčane naočale tamnih okvira. 

Ulična moda Možda vas zanima Naoko nespojive komade prolaznica je spojila u izvanrednu modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0