Moda
ulična moda

U kombinaciji raskošne ljubičaste i crne boje modni dodaci ove prolaznice bili su posebna priča

  • Klasična crna i kraljevska boja, ljubičasta, uvijek su dobra kombinacija, što nam je pokazala i prolaznica u Zagrebu
  • Njen elegantan look spojio je crne i ljubičaste komade u odličan zimski stylish look
  • Između ostalog, posebno se istaknula specifična nijansa Lady Dior torbice, ali i remen domaćeg brenda

Raskošna ljubičasta jedna je od elegantnijih boja koja svojim vibrantnim nijansama podiže svaki outfit, a prolaznica u Zagrebu odlučila je spojiti nekoliko nijansi ljubičaste u svojoj modnoj kombinaciji. Outfit u kojem je klasična crna spojena s više nijansi ljubičaste odisao je zimskom elegancijom.

ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec ulična moda Zagreb

Prolaznica se odlučila za visoke ljubičaste lakirane čizme i ljubičastu midi košulju haljinu, a završni ljubičasti ton dodan je u obliku kultnog modnog dodatka, Lady Dior torbice u veličini medium, sa srebrnim metalnim detaljima. Od crnih modnih dodataka neprimijećeno nije mogla proći ni kožna kapa Ruslan Baginskiy te široki remen Arthemis u boji limited black, s potpisom hrvatskog brenda Ivana Bilich Fashion.

Ulična moda Možda vas zanima Naoko nespojive komade prolaznica je spojila u izvanrednu modnu kombinaciju Rubrika Moda Moda

Model ovog upečatljivog remena obožavaju i poznate osobe s hrvatske javne scene pa ga je tako na nedavnoj dodjeli nagrade Cesarica nosila i voditeljica Martina Validžić. Na službenoj stranici brenda dostupan je po cijeni od 220 eura.

ulična moda Možda vas zanima Glave su se za njim okretale: modni izričaj ovog muškarca nije mogao ostati nezamijećen Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0