Moda
ulična moda

Ulična moda: dvije prijateljice dijele jednaku ljubav prema dizajnerskim dodacima...

  • Modni dodaci su važan su dio outfita koji mogu učiniti efektnijim, pogotovo ako se radi o upečatljivim modelima 
  • Tom su se formulom poslužile i dvije prijateljice koje su krenule u šetnju centrom Zagreba, koje su svoje kombinacije u bijeloj, crnoj i sivoj boji upotpunile modnim dodacima brendova Gucci, Fendi, Mona, Ganni i Bottega Veneta
  • Na taj su način jednostavni dnevni lookovi dobili zanimljiviji i upečatljiviji izgled

Odlični zimski lookovi sa zagrebačkih ulica se nastavljaju, a sad su nam se posebno svidjeli outfiti dviju modno usklađenih prolaznica. Dvije brinete odabrale su neutralnu paletu boja za svoje kombinacije, s klasičnim nijansama poput bijele, crne i sive, a outfite su upotpunile odličnim i jako trendy dizajnerskim modnim dodacima.

ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec Foto: Pixsell/Neva Žganec, ulična moda

Prva prolaznica nosila je udoban bijeli pulover oversize kroja od rupičastog pletiva i s visokim ovratnikom uz koji je umjesto kaputa ili jakne kombinirala zanimljivi model dugačkog prsluka sa širokim reverima u nježnoj kremastoj nijansi. Uz prsluk i pulover mekših tekstura spojila je kožne hlače opuštenijih nogavica koje je nosila stilizirane u Bottega Veneta Tire Chelsea model čizama u kombinaciji crne i tamnozelene boje.

U outfitu se istaknula i mala Mona crna torbica s velikim ukrasnim metalnim slovom M u zlatnoj boji, kao i Gucci sunčane naočale velikih okruglih okvira u crvenoj, zelenoj i crnoj kombinaciji boja sa zlatnim logom.

Možda vas zanima Na stranu teddy kaputi! Modni izazov su teddy bermude - dokazala je prolaznica u krznenim hlačicama Rubrika Moda Moda

ulična moda | Autor: Pixsell/Neva Žganec Pixsell/Neva Žganec Foto: Pixsell/Neva Žganec, ulična moda

Druga prolaznica odlučila se za potpuno crni look s dodatkom crno-sivog sakoa 'špricanog' uzorka od deblje tkanine. Jednostavna crna majica okruglog izreza te uske crne hlače s nogavicama u visokim crnim čizmama s ravnim đonom savršeno su nadopunjeni tanjim crnim kožnim remenom, također iz brenda Mona, s prepoznatljivom ukrasnom zlatnom M kopčom, trendy Ganni Bou torbica te crne Fendi O'Lock sunčane naočale!

Detalje nekih od modnih dodataka koje su prolaznice nosile donosimo u nastavku!

Gucci sunčane naočale | Autor: coggles.com coggles.com Foto: coggles.com, Gucci sunčane naočale (432,00 eura)

Mona modni dodaci | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, crna kožna torbica (139,90 eura)

Fendi O'Lock sunčane naočale | Autor: Fendi Fendi Foto: Fendi, O'Lock sunčane naočale (380,00 eura) Mona modni dodaci | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, crni kožni remen s M kopčom (29,99 eura)

 

Ganni bou torba | Autor: Ganni Ganni Foto: Ganni. Bou torba, (345,00 eur)

ulična moda Možda vas zanima Prolaznica sa špice napravila je dobru kombinaciju s trapericama kakve i Vogue preporuča! Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Neva Žganec

Komentari 0