Moda
Zara haljina

U Zarinoj novoj kolekciji istaknule su se dvije mini haljine s dodatkom remena. Već su rasprodane...

  • Zarina kolekcija za proljeće doista ima mnogo odličnih komada, a neki su se već uspjeli istaknuti
  • Haljine sa zanimljivim detaljem gotovo su rasprodane u svim veličinama, a zajednički im je dodatak širokog remena u dizajnu
  • Na jednom modelu remen se nalazi na gornjem dijelu, dok je na drugom u dvostrukoj verziji dodan na bokovima

Komadi iz novih high street kolekcije već se uveliko nose, a neki od najtraženijih, kao i obično pripadaju Zarinoj ponudi. Modele mini haljina s dodatkom remena na različitim mjestima u dizajnu osvojili su influencerice, a mi danas izdvajamo dva modela u neutralnim bojama koje krasi ovaj zanimljiv kroj.

Zara haljina s remenom | Autor: Zara Zara Foto: Zara, haljina s remenom

I jedna i druga haljina su u smeđim nijansama, jedna u svjetlijoj boji devine dlake, dok je druga na Zarinoj stranici opisana kao žuto smeđa. Svjetlija haljina ima okrugli zatvoreni ovratnik i užeg je kroja koji prati liniju tijela te nema rukave. Neutralnoj svjetlijoj nijansi na bokovima je pridružen kontrastni dvostruki remen s metalnim kopčama, koji se u dizajnu ističe, ali ga i savršeno nadopunjava u zanimljivom "western" stilu, stoga će ovaj model odlično izgledati uz kaubojske čizme!

Zara haljina s remenom | Autor: Zara Zara Foto: Zara, haljina s remenom

drapirana haljina Možda vas zanima Drapirana haljina ženstveni je model na koji uvijek možemo računati - donosimo modele iz novih kolekcija Rubrika Moda Moda

Zara haljina s remenom | Autor: Zara Zara Foto: Zara, haljina s remenom

Drugi model haljine, također mini duljine, no nešto tamnije i toplije smeđe nijanse ima ravan izrez i tanje naramenice te u bijeloj boji, što je uz remen, još jedan kombinirani dodatak u drugoj boji.

Ovaj model ima dodatak samo jednog i tanjeg remena u smeđoj boji s metalnom kopčom te će se odlično složiti s pletivom, baš kako je stiliziran na stranici, ali i oversize sakoom ili kožnom jaknom te čizmicama!

Zara haljina s remenom | Autor: Zara Zara Foto: Zara, haljina s remenom

Cijena obje haljine na zara.com i u trgovinama, dostupnim u samo još nekoliko veličina je 29,95 eura.

Zara haljina s remenom | Autor: Zara Zara Foto: Zara, haljina uz tijelo s dvostrukim remenom (29,95 eura) Zara haljina s remenom | Autor: Zara Zara Foto: Zara, haljina s remenom u istoj boji (29,95 eura)

Reserved cargo haljina Možda vas zanima Nakon cargo hlača i kombinezona, stižu nam i cargo haljine - Reserved ima odličan midi model Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @rocioosorno

Komentari 0