Moda 07. lipnja 2021.

U ovoj kombinaciji sa špice prolaznicu bismo bez problema mogli vidjeti i na vjenčanju

Ulična moda, Zagreb
Sanjin Strukic/PIXSELL. Ulična moda, Zagreb
  • Duga, čipkasta crna haljina bila je odabir prolaznice koju smo zatekli u središtu Zagreba
  • Svečanu kombinaciju upotpunile su štikle i torbica sa dizajnerskim potpisom
  • Šarena marama možda je neočekivan odabir, ali je u stajling donijela notu razigranosti

Nakon kišnog proljeća jedva smo dočekali sunčane lipanjske dane, a mnoge dame su ih iskoristile kako bi u šetnju "izvele" najbolje komade iz svog ormara. Tako smo u subotnje prijepodne u centru Zagreba susreli pomno dotjeranu prolaznicu.

Osnovu njezinog stajlinga činila je crna čipkasta haljina bez naramenica, čija dužina seže tik iznad gležnjeva. Riječ je o vrlo jednostavnom, ali elegantnom modelu koji bez problema možemo vidjeti kao dio modnih kombinacija idealnih za vjenčanja, otmjene zabave ili večernje izlaske.

Možda vas zanima... Starenje kože ne možeš zaustaviti, ali ga možeš usporiti - evo kako Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

 

Ulična moda, Zagreb | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Istu je odlučila upariti s torbicom i cipelama čiji izvorni dizajn potpisuje talijanska modna kuća Valentino. Štikle sa zakovicama prometnule su se u jedan od najtraženijih proizvoda ovog talijanskog brenda, a uvrštene su i na listu najutjecajnijih cipela 21. stoljeća. Premda su ih modni stručnjaci otpisali, dame ih i dalje rado nose. Slična situacija odvila se s još jednim popularnim cipelama, a cijele priče možeš se prisjetiti ovdje.

10 modnih trendova koji su obilježili desetljeće, ali ih je bolje ostaviti iza sebe

Ulična moda, Zagreb | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL Ulična moda, Zagreb

Ulična moda Možda vas zanima... Osnovu stajlinga ove atraktivne Splićanke čine dva modna komada koji odišu prigušenim seksepilom Rubrika Moda Moda

Zanimljivost ovog stajlinga krije se i u tome što je prolaznica nakit svela na minimum te se odlučila samo na predimenzionirane okrugle naušnice (poznate i pod nazivom ringovi). S druge strane, cjelokupnu odjevnu kombinaciju je pomalo neočekivano odlučila upotpuniti šarenom maramom. Osim šarenog modnog detalja, natruhe boje pružio je i ljubičasti ruž na koji se prolaznica odlučila.

Komentari 0