Moda
Ulična moda

Osnovu stajlinga ove atraktivne Splićanke čine dva modna komada koji odišu prigušenim seksepilom

  • Jesu li za izazovnu modnu kombinaciju nužni duboki dekolte i kratka suknja? Naravno da ne!
  • Uspješno je to pokazala Splićanka koja je odabrala dva komada koji odišu prigušenim seksepilom
  • Riječ je o topu koji otkriva gola ramena i pencil suknju s prorezom koji seže do bedara

Prolaznica koju smo zamijetili u šetnji splitskim ulicama osmislila je stajling čiju osnovu čine dva komada koje odlikuje prigušeni seksepil. Za izazovnu kombinaciju nisu, sukladno uvriježenom mišljenju, potrebni kratki odjevni komadi ili oni s izraženim, dubokim dekolteom. Ovisno o kombiniranju, sličan učinak može ostaviti i top koji otkriva gola ramena te pencil suknja s izrezom koji seže do bokova.

Možda vas zanima Ovo proljeće i ljeto nosi se saten: Pronašli smo genijalne haljine, suknje, hlače... Rubrika Moda Moda

Haljinu životinjskog uzorka ova je Zadranka uparila je s natikačama koje ili obožavaš ili prezireš

Ulična moda | Autor: Ivo Čagalj/PIXSEL Ivo Čagalj/PIXSEL Ulična moda, Split

Ulična moda Možda vas zanima Pogledaj vruću kombinaciju sa špice: odrezani traper komadi, kaubojke i čarape s uzorkom Rubrika Moda Moda

Upravo je spomenuta dva odjevna predmeta odlučila kombinirati atraktivna Splićanka. Ružičasti top bez ramena spojila je s crnom suknjom visokog struka koja je s lijeve strane ukrašena prorezom koji seže do bedara. Suknju je upotpunila efektnim remenom čiju kopču krase motivi isprepletenih zmija.

Moć je u detaljima! Lijepa Splićanka pažnju je plijenila jednostavnom, ali efektnom kombinacijom

Odabranu modnu kombinaciju prolaznica je odlučila upotpuniti torbicom i sandalama izvedenim u ružičastoj boji. Stajling je upotpunjen i efektnim sunčanim naočalama s pripadajućim osiguravajućim lančićem. Iste krasi tanki metalni okvir, a već letimičan pregled stranica najpopularnijih brendova ulične mode otkriva kako će ljeto pred nama obilježiti upravo ovakvi modeli. Koje su to sunčane naočale 'must have' možeš provjeriti ovdje.

Photo: Ivo Čagalj/PIXSEL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    selo moje