Moda
In Orange brend haljina

U novoj kolekciji hrvatskog brenda In Orange pronašli smo elegantne komade za sve prigode

  • S toplijim vremenom tijekom proljeća i ljeta sve je više i svečanih prigoda, a za njih uvijek trebamo i odgovarajuće outfite
  • Uz raznoliku ponudu stranih brendova, uvijek vrijedi zaviriti i u kolekcije koje su nam za proljeće i ljeto pripremili i domaći brendovi
  • U novoj kolekciji In Orange brenda pronašle smo predivne nove dizajne za tople dane pred nama!
  • Pročitaj više: Najslađi modni dodaci ovome ljetu! Zaljubili smo se u voćne Borše iz Male Radnje Dizajna

Nakon odlične zimske kolekcije prepune komada od umjetne kože, u novoj kolekciji domaćeg brenda In Orange nalaze se predivni setovi, haljine i kombinezoni koji će biti idealan izbor za sve posebne prigode u mjesecima pred nama.

Brend luksuzne ručno rađene odjeće sa sjedištem u Osijeku, u svojoj ponudi ima suknje i košulje, komplete i trenirke te razne modele svečanih i ležernijih haljina, a u novoj kolekciji za proljeće/ljeto posebno se ističu jednostavni krojevi i elegantne siluete koje ženstveno naglašavaju liniju tijela.

In Orange brend | Autor: inorange.hr inorange.hr Foto: inorange.hr. Leonarda set, (220,00 eur)

“Brend je osmišljen tako da se svaka žena bez obzira na njene godine, građu tijela i stil može pronaći u našim odjevnim komadima i da pritom svojom energijom i osobnošću da svoju notu posebnosti!”, stoji opis na službenoj stranici brenda s čijom se misijom u potpunosti slažemo.

In Orange brend | Autor: inorange.hr inorange.hr Foto: inorange.hr. Tea kombinezon, (250,00 eur) In Orange brend | Autor: inorange.hr inorange.hr Foto: inorange.hr. Lilly haljina, (215,00 eur); Lilly hlače, (120,00 eur)

Velika pažnja pridaje se i izboru kvalitetnih materijala, kao i stvaranju originalnih odjevnih komada kojima ćemo se istaknuti u svakoj prilici.

Prorezi, perje, voluminozni rukavi, drapirani detalji kao i zanimljivi uzorci samo su neki od elemenata od kojih su sačinjeni dizajni brenda In Orange, a kod biranja modela možemo uvijek imamo i mogućnost odabira i više opcija boja, od neutralne i klasične crne i bijele do vibrantnih kobalt plavih, tirkiznih ili crvenih nijansi.

In Orange brend | Autor: inorange.hr inorange.hr Foto: inorange.hr. Astrid set, (250,00 eur)

Zanimljivo ime brenda, In Orange, dolazi od zadivljenosti narančastom bojom, koja predstavlja entuzijazam, fascinantnost, sreću, kreativnost i mnoge druge pozitivne osjećaje, koje svojim kreacijama na žene koje ih nose, žele prenijeti i iz brenda. 

In Orange brend | Autor: inorange.hr inorange.hr Foto: inorange.hr. Alba košulja, (140,00 eur); Alba suknja, (120,00 eur) In Orange brend | Autor: inorange.hr inorange.hr Foto: inorange.hr. Iva haljina, (200,00 eur)

Više modela iz ponude brenda In Orange može se pronaći na njihovoj službenoj stranici, inorange.hr.

kukičane haljine Možda vas zanima Retro kukičane haljine ponovno su in - donosimo modele iz novih kolekcija omiljenih brendova Rubrika Moda Moda
Photo: inorange.hr

Komentari 0