Moda

Najslađi modni dodaci ovome ljetu! Zaljubili smo se u voćne Borše iz Male Radnje Dizajna

  • Mala Radnja Dizajna već cijelo desetljeće uveseljava našu svakodnevicu šarolikom i nadasve simpatičnom ponudom
  • Iako će mnogima prvi na pamet pasti njihovi duhoviti natpisi, mi se jako dobro sjećamo da je sve krenulo s Boršom i genijalnim torbicama koje nas i danas jednako oduševljavaju
  • Ususret prvim danima ljeta, stigla su dva nova neodoljiva voćna izdanja njihove najpoznatije torbe, kao stvorena za osvježiti naše stylinge u vrućim danima

Vjeko Mandić i Tomislav Grgić koji stoje iza Male Radnje Dizajna već desetak godina uljepšavaju našu svakodnevicu svojom šarolikom i nadasve simpatičnom ponudom. Možda će prva asocijacija mnogima na sam spomen na jedan od naših nakreativnijih dvojaca biti njihovi dodaci za dom, od keramike i postera do rokovnika i kušina koji su redovito ukrašeni duhovitim natpisima i koji su proteklih godina postali dio njihovog identiteta, zaštitni znak i svojevrsni klasici pop kulture po kojima su naširoko poznati. No mi se jako dobro sjećamo da je sve krenulo s Boršom i genijalnim torbicama koje nas i danas jednako oduševljavaju. 

Otkako se prvi put pojavio, njihov najpoznatiji model ruksaka i torbe u jednom, dobro poznat pod imenom 'Owl', prošao je kroz brojne varijacije. U svom prepoznatljivom okruglom obliku s trokutastim preklopom pojavio se u nekoliko veličina - onoj standardnoj, srednjoj i mini te u varijanti koja se nosi oko struka, ali isto tako u gotovo svakoj kombinaciji boja, uzoraka i materijala koju smo u stanju zamisliti. 

Možda vas zanima Teško da postoje slađi cekeri i ruksaci od rogoza od ovih slavonskih, brenda Okusi sreće Rubrika Life&style Life&style

Ususret prvim danima ljeta, stigla su i dva nova neodoljiva voćna izdanja, kao stvorena za osvježiti sve naše omiljene stylinge u vrućim danima. Osim što dominantnom žutom bojom i evidentnim motivom limuna evocira sunčane dane, model 'Owl Lemon' na ljeto asocira i debelom modro bijelom špagom koja je preuzela ulogu ručke, a tu su i list limuna kao divan detalj koji pojednostavljuje kopčanje te ručno ušivene staklene biserne perle suzastog oblika koje u ovoj modnoj priči glume koštice.

 | Autor: Instagram @malaradnjadizajna Instagram @malaradnjadizajna Foto: Instagram @malaradnjadizajna

Jednako je šarmantan i Owl Middle Watermelon model koji je zamišljen kao interpretacija omiljenog nam voća i koji stiže u kombinaciji zelene i crvene eko kože s decentnom varijantom houndstooth uzorka. Ručka ovog modela također je od špage, ali ovoga puta zelene boje, a i on je ukrašen perlama bijele i crne boje.

 | Autor: Instagram @malaradnjadizajna Instagram @malaradnjadizajna Foto: Instagram @malaradnjadizajna

Uz ova dva, moramo spomenuti i Mandval, model koji nije voćni, ali nas nije ništa manje oduševio. Ova ruksak torba također je doživjela razna izdanja, poznata je po tome što dolazi u obliku šešira s velikim obodom, a najnovija verzija dolazi u vedroj boji sunca. Budući da je ovo sezona u kojoj se šeširi vraćaju na velika vrata, evo krasnog dodatka koji će instantno razigrati baš svaki styling na najšarmantniji mogući način!

 | Autor: Instagram @malaradnjadizajna Instagram @malaradnjadizajna Foto: Instagram @malaradnjadizajna

Svi modeli čekaju nas na dobro poznatoj adresi u Trakošćanskoj 17. 

Možda vas zanima Domaći brend Nola osvojio nas je divnim kožnim torbama s volanima, ali i cekerima Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @mirela_cro

Komentari 0