Moda

U jednom uzorku od glave do pete: Je li ova odjevna kombinacije Elle Dvornik modni top ili flop?

  • Možemo li se od glave do pete odjenuti u isti uzorak i pritom izgledati sjajno?
  • Ako pitamo Ellu Dvornik-Pearce odgovor je potvrdan, a ona je odabrala točkice
  • Influencerica je za svoj stajling primila niz komplimenata. Sviđa li se i tebi?

Influencerica Ella Dvornik-Pearce rado eksperimentira s modom, a ovoga puta se odlučila na kombinaciju u kojoj prevladava jedan motiv - točkice. Uz opis "nedjeljom lepršavo", objavila je fotografiju na kojoj pozira odjevena u tri točkasta modna komada.

Dva među njima, plavu košulju iz Stradivariusa te crno-bijele štikle iz Zare, već neko vrijeme ima u svom ormaru, dok je novitet njezine garderobe asimetrična bijela suknja s crnim točkicama. Njezin dizajn potpisuje domaći kreator Zoran Aragović, vlasnik brenda 'BiteMyStyle'.

Otkačeno, rokerski, ukusno... dvije zadarske prolaznice oduševile su nas zaigranim outfitima!

Možda vas zanima "Odavno ljepšu haljinu nisam vidjela!" Nina Badrić oduševila kreacijom koju je odjenula za koncert u Međugorju Rubrika Stars Stars

Za svoju odjevnu kombinaciju, koju je sukladno objavi prošetala Rovinjem, Ella je dobila niz komplimenata. "Nikad dosta točkica, super kombinacija", "Divotica", "Prekrasno", "Vrhunski spojeno", "Ukrala bih ti sve kombinacije koje nitko ne zna iznijeti kao ti!", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Sviđa li se i tebi spomenuta modna kombinacija ili smatraš kako je točkica ovoga puta ipak bilo previše?

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0