Moda
Ulična moda otkriva i otkačeni stil

Otkačeno, rokerski, ukusno... dvije zadarske prolaznice oduševile su nas zaigranim outfitima!

  • Ulična moda zaista nam donosi mnoštvo inspiracije pa čak i u ove vruće ljetne dane 
  • Posebno su nam za oke zapele dvije vrlo originalne prolaznice koje su nas oduševile otkačenom i skladnom kombinacijom
  • Zanimljivo, rokerski, opušteno, pa i seksepilno – sve su to uspjele postići izborom neobičnih modnih komada

Ulice naših gradova još su ljepše zahvaljujući i damama koje izvrsno nose svoje modne kombinacije. Bez obzira koji stil njeguju, poslovni, casual, sportski… svaku od njih rado ćemo pogledati i dopustiti da nas u nekoj mjeri i inspirira. Ipak, neke se žene ističu više od drugih i to posebno zahvaljujući svojoj sklonosti da se s modom poigraju

Pronašli smo genijalne dizajnerske komade na sniženju

Baš takve su i dvije prolaznice koje su zadarskim ulicama prošetale u odvažnim outfitima koji ‘vrište’ originalnošću. Skladan kolorit i odlična funkcionalnost outfita kao cjeline dokaz je da se modom može izvrsno interpretirati svoja osobnost bez slijepog robovanja trendovima. Moda bi ipak trebala biti i zabavna, zar ne?

Ulična moda Možda vas zanima Osnovu stajlinga ove atraktivne Splićanke čine dva modna komada koji odišu prigušenim seksepilom Rubrika Moda Moda

Jednoj od prolaznica upečatljiv dojam osigurala je crnom suknjom brenda BiteMyStyle koja pada asimetrično preko koljena, a krase je zanimljivi detalji poput stripovskog uzorka i točkica. Na suknju prolaznica je iskombinirala crni top na tanke naramenice koji se na haljinu izvrsno nadovezuje i razvedenošću čipke u donjem dijelu. Kombinaciju je upotpunila crnim visokim 'starkama', a neobična ljubičasta boja kose sasvim je zaokružila ovu posebnu modnu priču. 

Ulična moda otkriva i otkačeni stil | Autor: Pixsell Pixsell , Ulična moda otkriva i otkačeni stil

Njezina prijateljica bila je slično inspirirana pa je suknju zagasito ružičaste boje razvedenu detaljima upotpunila crnim T-shirtom sa zanimljivim natpisom. Kombinacija koja ne može proći nezamjećeno također je izašla iz radionice brenda BiteMyStyle iza kojeg stoji dizajner Zoran Aragović. Zanimljivi modni sklad prolaznica je postigla kombinirajući sandale vrtoglavo visokih potpetica i neobičnih potplata u ružičastoj boji te ružičastom torbicom. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

U pomalo rokerskim kombinacijama po svojim pravilima, ove dvije prolaznice pokazuju kako uspješno iskombinirati i neobične modne komade. Otkačeno, a ukusno – sjajno!

Photo: Pixsell

Komentari 0