Moda
Torba s čvorovima, Mango 349,90 kuna

Pletene torbe od kože i satena trend su koji jača, a u fokusu su - čvorovi!

  • Klasične, za ljeto uobičajene pletene torbe dobile su elegantnu rođakinju
  • Ljeto još nije ni stiglo, a na gradskim ulicama je sve više pletenih torbi, ali od kože, s predimenzioniranim pletivom i "čvorovima"
  • Takozvane knotted bags urbana su i vrlo popularna inačica, prikladna za grad, a manje za plažu

U proljeće, a posebice ljeto nema šanse zaobići torbe od rafije ili pletene torbe. Nije ni čudo, uostalom, niti jedan model torbe ne priziva toliko ljeto, sunce i plaže. U nju ubaciš ručnik za kupanje, kremu za sunčanje i knjigu pa odeš na bazen, jezero ili more. No pletene torbe nose se i u gradu, itekako. Ove sezone veliki su trend, no klasične makrame torbe i cekeri dobili su konkurenciju: takozvane knotted bags ("torbe s čvorovima") po ležernosti nimalo ne zaostaju za pletenim torbama, ali su istovremeno elegantnije i savršeno izgledaju navečer u beach baru. Pokazat ćemo ti kakvi su modeli jako popularni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lu Wright (@luwrightmusic)

Trend torbi u proljeće 2022.: torbe s čvorovima

Kao što samo ime govori, knotted bags impresioniraju svojim izgledom, a čvorovi koji čine "pletivo" su veliki, naglašeni. Torbe su vješto uvezane i ne samo da dobivaju uzbudljivu teksturu, nego i super elegantan izgled, ali i urban, ovo nisu torbe za plažu.

Što se tiče materijala, postoje vrlo različite karakteristike. Bilo da su izrađene od kože, tkanine ili satena, torbe s čvorovima mogu izgledati vrlo različito. Savršeni su večernji pratitelji torbice od kože, također su super elegantne od satena te nadograđuju svaki outfit, modeli od tkanine ili rafije pogodni su za ležerniji stajling i šetnju gradom ili dane na plaži.

Možda vas zanima Ovaj model torbice podići će svaki proljetni outfit: nose se perlice svih veličina i boja Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Risa (@isla.risa)

Što se boja tiče, kod ovih je torbi sve dopušteno. Postaju razigrane u žarkim tonovima poput ružičaste ili plave, dok su torbe u kaki, zemljanim ili čak crnim tonovima, elegantnije. Torbe izgledaju super cool u svakom tonu zahvaljujući ovoj upadljivoj tehnici čvorova.

Chanelova revija za proljeće/ljeto 2022. Možda vas zanima Velike vrećaste torbe nikad nisu bile Chanelov stil. Zato nas je iznenadila nova, Chanel 22 torbica Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miista (@miista)

Knotted bags također su vrlo različite po obliku, od malih torbi s ručkom i preko ramena do velikih torbi i shopperica, sve je uključeno. Fashionistice već nose cool torbe, a sigurni smo da će ih uskoro mnogi otkriti i izvan weba. Naime, osim skupocjenih artikala poznatih dizajnera, mnogi trgovci u svojim ljetnim kolekcijama imaju i knotted bags.

Photo: Pr/ZaraHome

Komentari 0