Moda
Chanelova revija za proljeće/ljeto 2022.

Velike vrećaste torbe nikad nisu bile Chanelov stil. Zato nas je iznenadila nova, Chanel 22 torbica

  • Chanel, ultimativni luxury brend, predstavio je novu torbu na reviji za jesen/zimu 2022. 
  • Chanel 22 slijedi svoju prethodnicu, torbicu Chanel 19 objavljenu 2019. godine.
  • Torba je velika, funkcionalna, no i dalje je zadržala Chanelovu eleganciju - sigurne smo da će je mnoge žene htjeti u svom ormaru

Na Chanelovoj reviji za jesen/zimu, ultimativni luxury brend predstavio je novu torbicu - Chanel 22. Ovoga puta, Chanel je svih iznenadio novim modelom budući da velike torbe nisu karakteristične za ovaj brend - pojam Chenelove torbice uvijek je bila mala i ženstvena, najčešće prošivena torbica. No čini se kako se i ovaj legendarni brend Coco Chanel, mnogo godina nakon odlaska njegove osnivačice, odlučio prilagoditi modnim trendovima koji posljednjih godina stavljaju fokus na udobnost i funkcionalnost. No, budući da je to ipak Chanel - uspio je to napraviti zadržavši svoju poznatu eleganciju i profinjenost.

 

Chanel 22 torbica | Autor: Pr/Louis Vuitton Pr/Louis Vuitton

 

Zašto 22? 

Osim što je dobila ime po godini stvaranja, broj 22 ima i jedno drugo, dublje značenje. Naime, broj 22 je važan simbol u Chanelovoj numerologiji: 1922. godine, čuveni miris N°22 stvoren je kao drugi miris dodan Chanelovom repertoaru nakon poznatog Chanel br. 5.

Chanel 22 torba | Autor: Pr Chanel / Profimedia Pr Chanel / Profimedia

Kreacije pod imenom Mademoiselle Gabrielle Chanel napravljene su kako bi osnažile i oslobodile žene i njihov duh. Torba dolazi u tri veličine (uključujući verziju ruksaka) i dostupna je u tamnoplavoj, dvije nijanse ružičaste, ovogodišnjoj hit lila boji, bijeloj i crnoj. 

Možda vas zanima Goran Čižmešija o tome kako je Carine Roitfeld objavila njegovu fotografiju te što misli o stilu Zagrepčanki i Parižanki Rubrika Moda Moda

Chanel 22 ima razne detalje radi kojih će plijeniti poglede. Torbica je zadržala prepoznatljive prošive na materijalu, na torbi se jasno ističe "CHANEL" natpis - što će oduševiti sve logomane. Detalj koji nam se posebno sviđa je medaljon "CHANEL Paris" koji visi sa strane sa zlatnih lančanih naramenica. Torba nudi razne džepove i malu torbicu kako ne bi satima rukom kopala po torbi opipavajući gdje su ključevi. U prodaju Chanel 22 torbica stiže u ožujku - jedva čekamo čuti cijenu. 

Sigurni smo da će Chanel 22 biti veliki hit i must have ove sezone.

Photo: Pr/Louis Vuitton

Komentari 0