Moda

Ovaj model torbice podići će svaki proljetni outfit: nose se perlice svih veličina i boja

  • Svjetlucave i upečatljive modele torbica s perlicama nosit ćemo i ovo proljeće i ljeto
  • Kolekcije high street brendova već imaju pregršt predivnih modela, a mi ti donosimo najljepše!
  • Torbice s perlicama su svestrane te će se odlično uklopiti u svaki tvoj outfit za toplije dane!

Modni dodaci bitni su dio outfita koji ga odlično mogu nadopuniti. Upravo takve su i torbice s perlicama koje podižu baš svaki outfit!
Sjajne, svjetlucave, u živim bojama ili neutralnijih nijansi, modela torbica s perlicama ima mnogo ove sezone i sve su savršene za modne kombinacije koje ćemo nositi u nadolazećim toplijim danima.

Trend s perlicama već je neko vrijeme popularan, a nastavlja se u kolekcijama za proljeće i ljeto high street brendova i ove sezone.
Među različitim modelima koje krase predivne perlice sigurno ćeš naći i model koji će se savršeno uklopiti i u tvoj stil. 

 | Autor: Zara/Mango Zara/Mango S lijeva na desno: Mango (sad 69,90 kn); Zara (299,90 kn); Zara (299,90 kn)

Ponuda modela torbica s perlicama je raznolika te u kolekcijama možeš pronaći modele za sve prigode, od svečanijih do ležernijih, svakodnevnih. Modele torbica s perlicama možeš ukomponirati u outfit za večernji izlazak, ali i ležerniji outfit za gradsku šetnju.

Način na koji nosiš torbu puno otkriva o tebi Možda vas zanima Na ramenu ili u ruci? Način nošenja torbice može puno toga otkriti o tebi Rubrika Life&style Life&style

Njima ćeš najlakše upotpuniti i učiniti posebnijim i najjednostavniji outfit. Torbicu s perlicama možeš nositi uz traperice i običnu majicu, ali i uz lepršavu haljinu. 

Također, model u primjerice srebrnoj boji sa svjetlucavim perlicama odlično će pristajati uz crnu svečanu haljinu. Biserne torbice s perlicama poseban su model koji odiše klasikom i tvojoj će modnoj kombinaciji dati dašak romantike i ženstvenosti.

 | Autor: Zara/Mango Zara/Mango S lijeva na desno: Mango (sad 139,90 kn); Zara (299,90 kn); Zara (299,90 kn)

Ako želiš, oko statement torbice s perlicama možeš izgraditi i cijeli styling te uz upečatljivu torbicu kombinirati jednostavnije odjevne komade!

Možda vas zanima Zašto su zelene torbice apsolutni must have ove sezone Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0