Moda

Trend tangi, kao vidljivog modnog dodatka se vraća i nije uopće vulgaran

  • Kontrovezni modni trend iz 2000-te vratio se na velika vrata te zavladao društvenim mrežama
  • Riječ je o tanga trendu kojeg su predvodnice nekad bile Halle Berry, Britney Spears i Christina Aguilera
  • No, iako ovoga puta dolazi u nešto manje provokativnom izdanju i dalje je ostao diskutabilan i za mnoge pomalo neukusan

Najrazuzdanije vrijeme stila slavnih bile su svakako rane 2000-te kada su zvijezde poput Christine Aguilere i Britney Spears samouvjereno pokazivale svoje donje rublje odnosno tangice kako proviruju iz provokativnih modnih kombinacija. No, izgleda da je ovaj trend ponovno postao mainstream modnog svijeta, doduše u nešto blažim varijantama. Mnogi se slažu kako se nešto značajno događa u svijetu mode jer čini se da se tange vraćaju u bezbroj oblika i da ih već prihvaćaju dizajneri visoke mode i influenceri. Međutim, ovaj put postoji značajna razlika: Mnoge tange koje smo primijetili na internetu zapravo su pričvršćene na odjeću i dio su njezina kroja. Tako ih možeš pronaći na hlačama, suknjama ili običnim trapericama.

Traperice s prorezima poput tangi novi su seksi trend, bi li se odvažila nositi ih?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Rose (@emmaleger)

Powered by embedinstagramfeed pt &

Ovaj modni detalj zasigurno je podijelio mišljenja, ali sudeći po uglednim brandovima poput Givenchyja i Versacea koji podržavaju trend za proljeće i ljeto ove godine i brojnim objavama na Instagram feedovima, čini se da su ga poznate zvijezde širom svijeta uvelike prigrlile.

Modna urednica Who What Weara Lauren Eggertsen već nekoliko mjeseci bilježi njegovu značajnu popularnost te ističe kako voli bilo koji trend koji stvarno pomiče granice i tjera ljude na razgovor. Svakako se slažemo u tome da će ovaj trend izazvati brojne rasprave.

Možda vas zanima Tanga traperice - bi li ih nosila? Rubrika Moda Moda

Hailey Bieber i Dua Lipa dvije su zapažene obožavateljice, no iako ovaj nije trend rezerviran samo za bogate i slavne, definitivno je potpuna suprotnost udobnoj odjeći koju smo naviknule nositi prošle godine, ali možda je to upravo razlog zbog kojeg će prilagodba na ovaj trend uzeti neko vrijeme?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Powered by embedinstagramfeed &

Ipak kada je Who What Wear prošli tjedan postavio anketu sljedbenicima na Instagramu, preko 2000 čitatelja odgovorilo je svojim osobnim mišljenjem o ovom kontroverznom trendu te ogromnih 89% nije bilo za tu ideju ovog proljeća.

A ovako je trend izgledao, sad nam se čini, davne 2000. godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍦 (@90smilk)

Powered by embedinstagramfeed de &
Photo: Instagram@silvi.gjo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!