Moda

Tanga traperice - bi li ih nosila?

Tko će se usuditi nositi baš ove traperice? Nakon PVC, mrežastih i traperica sa zatvaračem posred stražnjice, ove "gole traperice" su uvjerljivo najluđi dosadašnji trend!

Ludi jeans trendovi su u 2017. godini došli do svog vrhunca. Nakon prošlogodišnjih hlača sa zipom posred stražnjice za koje je zaslužan kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia koje ih je dizajnirao u suradnji s Levi`som. Nakon toga su došle traperice iz dva dijela, koje je dizajnirao dizajnerski brand Y project. Ovo ljeto smo dobili nekoliko doista neshvatljivih traperica – Topshop traperice s dodatkom mreže i PVC-a, ali i izrezanih džepova. 

 

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Dizajnerska kuća iz Tokija Thibaut je otišla korak dalje: dizajnirali su traperice koje se doslovno – drže na koncima! Sada je samo pitanje tko će te traperice i na koji način nositi.

 

A post shared by thibaut (@thibaut_official) on

Možda će to biti Bella Hadid koja ionako rado nosi odjeću koja namjerno otkriva sve njezine atribute. Za razliku od ovog revijskog primjerka, u kojem su traperice kombinirane s bodijem boje kože i New Balance iznošenim tenisicama, Bellino izdanje će biti sigurno seksipilnije.

Možda vas zanima 6 trikova kako raširiti ili smanjiti traperice koje više ne pristaju dobro Rubrika Moda Moda

Ova bi Thibaut traperice mogla kombinirati s bodijem na tanga završetak koji će pratiti crtu traperica, neku predimenzioniranu jaknu i military štikle!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

P.S: ove hlače su postale viralne i mogu se kupiti kao kostim za Halloween!

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cimetimed

    Kome je do zezancije, može uzeti stare traperice i napraviti istu stvar. Nadam se da nema ljudi koji ovaj "trend" shvaćaju ozbiljno.