Moda
Zara

Trend pletiva: ovaj odličan Zara prsluk nas je osvojio na prvi pogled

  • Pleteni komadi sastavni su dio jesenske i zimske garderobe
  • Puloveri su nam na vrhu liste favorita, a u Zari smo pronašli model koji nas je oduševio
  • Pleteni prsluk idealan je za jesenske dane, a s lakoćom se kombinira uz sve komade

Puloveri su neizostavan dio naše zimske jesenske garderobe! Nije ni čudo, jer su ovi trendi pleteni komadi grubo pleteni i izrađeni od finog kašmira, tako da za svaki look postoji pravi komad. Džemper bez rukava definitivno je izgubio svoj otrcani imidž i fashionistice ga ove sezone naprosto obožavaju.

Zara | Autor: Zara Zara

Posebno su popularni modeli u crnoj, bež, smeđoj ili sivoj boji jer se sjajno nadopunjuju uz svaki outfit. A u ponudi Zare pronašli smo pulover prsluk koji nas je osvojio na vrlo poseban način, a koji košta 199,90 kuna.

prsluk Možda vas zanima Prsluci su novi, seksepilan it komad koji nosimo umjesto majice ili košulje. Evo najljepših! Rubrika Moda Moda

Što ga čini tako posebnim? Crni model jednostavno ima sve što je bitno za savršen it komad. Prekrasan, srednje fini rebrasti uzorak i pletivo savršeno nas griju, a dolčevita štiti naš vrat od vanjske hladnoće. Posebnost dizajn dobiva zahvaljujući kroju i malim bočnim prorezima.

Zara | Autor: Instagram@milena.karl Instagram@milena.karl Zara | Autor: Zara Zara Zara (199,90 kn)

Kombiniramo ga uz bijelu bluzu i crnu kratku suknju, a kada je temperatura niska, obučemo tople tajice i biramo čizme na vezanje koje uvijek odgovaraju!

kardigan haljina Možda vas zanima Dva u jedan! U H&M ponudi smo otkrili savršenu kardigan haljinu za jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@milena.karl

Komentari 0