Moda

Traperice + majica: 2 outfita s kojima nema greške nose Lada Mitrašinović i Ivana Pirizović

Ako si jedna od onih sretnica koja još uvijek uživa na odmoru, moramo priznati da smo pomalo ljubomorne. S povratkom obvezama opet moramo razbijati glavu što odjenuti svaki dan za posao, grad... Treba to biti odjeća u kojoj nam je ugodno, treba izgledati dobro (a i mi u njoj), a kombinacije su najpoželjnije one koje ćemo odjenuti u kratkom roku, bez mnogo razmišljanja. Iako je zahtjeva na prvu puno, na našu sreću domaće influencerice su odlična inspiracija za outfite, a Lada Mitrašinović i Ivana Pirizović su nas oduševile u sličnim, ali ipak različitim outfitima. Djevojke su dokazale kako su dobre traperice, u njihovom slučaju ravni, širi modeli, odlična baza svakog outfita, a ostatak je lako nadograditi.

Lada Mitrašinović je za svoj outfit odabrala tamniji, plavi jeans ravnih, dugih nogavica koji nikada ne izlazi iz mode. Ovaj model hlača je odlična baza na kojoj se mogu graditi i street style i elegantni outfiti, a Lada je odabrala elegantniju opciju. Traperice je spojila s crnom majicom na jedno rame s dugim rukavom koja je idealan komad za prijelazno razdoblje - grije, a ipak se malo hvalimo i preplanulim tenom. Kontrastno kao i ovaj prijelaz godišnjih doba. Uz majicu na jedno rame Lada je dodala i tanki zlatni remen za dozu tihog luksuza, kao i zlatne okrugle naušnice. Cijelu kombinaciju je upotpunila popularnom Goyard torbom u sivoj boji, te bijelo crnim štiklama s remenčićima i Ray Ban sunčanim naočalama u Wayfarer modelu.

Možda vas zanima Klompe će zauvijek biti super cool komad. Evo kako ih nosi influencerica Ivana Pirizović Rubrika Moda Moda

Ivana Pirizović je odjenula na prvi pogled sličan outfit, ali ubiti u potpunosti drugačiji. Iako su i u Ivaninoj kombinaciji traperice u ravnom kroju centar cijelog looka, ona se odlučila za svjetliji model jeansa. Sve je upotpunila klasičnom oversized bijelom majicom kratkih rukava koju apsolutno svi trebamo imati u ormaru te pistacija zelenom Bottega Veneta torbom u modelu Jodie. Kako bi razbila boje svoje modne kombinacije koje su se stopile međusobno, Ivana je zapaprila cijeli izgled s crvenim sandalama na visoku petu s trakicom i srebrnom kopčom te nas podsjećaju na modele iz kasnih 1990-ih te velike naočale u avijatičarskom stilu.

Photo: Instagram @ivana.pirizovich

Komentari 0