07. srpnja 2015.

Ray-Ban kultni modeli u vintage izdanju i modernom štihu!

Ray-Ban, najpoznatiji svjetski brend sunčanih naočala*, predstavlja novu kolekciju za jesen i zimu 2015./2016. koja donosi impresivne nove verzije Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Wayfarer i Ray-Ban Clubmaster naočala u različitim izvedbama i kombinacijama materijala.

Još od svog osnutka davne 1937. godine Ray-Ban je bio simbolom eksperimentiranja, pustolovina, funkcionalnosti i dizajna. Već od prvih naočala Ray-Ban Aviators za američke pilote, preko jedinstvenog i univerzalnog dizajna modela Ray-Ban Wayfarer, do novih klasika poput vintage modela Ray-Ban Clubmaster, povijest ove marke obilježava čitav niz legendarnih svevremenskih modela.

 | Autor:

Nova Ray-Ban nesumnjivo se vraća korijenima marke, donoseći varijacije nekih od najprepoznatljivijih, jedinstvenih sunčanih naočala, koje su ugledale svjetlo dana.

RB2140

Predstavljamo vam novu varijantu klasičnog modela Ray-Ban Wayfarer, izrađenu od najfinijeg acetata s posebnom obradom na prednjem dijelu i ručkicama s efektom „Distressed“ koji ostavlja dojam nošenosti i vremešnosti. Rezultat su ove „savršene“ naočale s tim željenim nesavršenostima koje obogaćuju njihov šarm. Lepeza „Distressed“ boja uključuje crnu, prugastu havanu, smeđu havanu i plavu havanu. MPC: 1564 kuna.

 | Autor:

RB3025 

Linija Ray-Ban Aviator ponovno koristi pozlaćeni metal, inače tipičan za one prvobitne modele namijenjene pilotima američke avijacije. Legendarni okvir Ray-Ban Aviator iz 1937. Sada je podvrgnut višestrukom tretmanu obrade kako bi se postigao efekt „Distressed“ koji simulira promjene na materijalu nastale uslijed uporabe i starosti. Ove su naočale dostupne s pozlaćenim okvirima u kombinaciji sa zelenim i smeđim lećama. MPC: 1242 kuna.

 | Autor:

RB3016M

Po prvi se put mitski modeli Ray-Ban Clubmaster izrađuju iz skupocjenog drva, dostupnog u tri različite varijante: trešnja, javor i orah. Na te se plemenite, prirodne materijale potom dodaje guma čime se postižu najveća moguća udobnost nošenja, iznimna savitljivost i optimalna izdržljivost. Starinski i autentični dojam ovih naočala tako je obogaćen ekskluzivnim i suvremenim dodatnim tretmanom. Dostupne su u sljedećim nijansama: javor s finišem iz smeđe gume i smeđim lećama, trešnja s finišem iz plave gume i sivo-plavim lećama, te orah s finišem iz zelene gume i zelenim lećama. MPC: 2196 kuna.

 | Autor:

RB3016

Legendarni model Ray-Ban Clubmaster dobio je svoju ultra-cool reinterpretaciju uz pomoć inovativne uporabe acetata. Prepoznatljivi gornji profil izveden je iz pjegastog acetata tipa „Fleck“ s preljevnim efektom boja koji ga ističe naspram crnih ručkica. Naočale su dostupne u sljedećim varijantama: crna havana sa zelenim lećama, plava havana sa sivim lećama, smeđa havana sa smeđim lećama i zelena havana sa zelenim lećama. MPC: 1092 kuna.

 | Autor:

Svi modeli naočala dostupni su u Optici Optotim, Arena Centar Zagreb.

 

Komentari 0