Moda
Ljetne kombinacije traperica i topa

Traperice i dobar top nenadmašan su spoj čak i ljeti: pogledaj 5 kombinacija koje smo složili

  • Ni ljeti se ne odričemo lako traperica, a zašto i bismo? Uz sandale i lagani topić neće nam biti prevruće
  • I modne influencerice rado spajaju različite modele traperica i različite ljetne majice za opušteni, a stajliš izgled
  • Inspirirale su nas da složimo 5 stajlinga po uzoru na njih: 5 modela traperica + 5 topova. Koje ti se kombinacije sviđaju najviše?

Traperice su komad koji spaja ljude najrazličitijih modnih stilova; vječne s jedne strane, a s druge komad koji iz sezone u sezonu stvara novi trend - dovodeći u žižu novi najpopularniji kroj jeansa. No, jednako kao što su traperice bezvremenski komad koji će ti poslužiti za mnoštvo prilika, jednako je tako bezvremenska i svuda primjenjiva kombinacija traerica i jednostavnog topa.  I nije rezervirana samo za hladnije mjesece.

Zapravo, mnoštvo nama omiljenih influencerica napravilo je remont ovog stajlinga prilagodivši ga toplom vremenu, kombinirajući gornje dijelove, ljetne topove s omiljenim svesezonskim trapericama. Ako tražiš inspiraciju kako kombinirati ova dva komada, evo prijedloga pet ljetnih topića koji sjajno idu na traperice.

1. Traperice + top golih ramena

Topovi golih ramena oličenje su ljetnog stila. Daj im prednost kao što je to učinila Anne-Laure Mais s izbijeljenim traperom i crnim cipelama.

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Zara (149,90), Mango (199,90 kuna)

Hlače Možda vas zanima Wow! Ove hlače popularnog kroja iz Stradivariusa dolaze u čak 17 nijansi Rubrika Moda Moda

2. Traperice + seksi negliže

Ova će kombinacija zasigurno podići bilo koji outfit. Zašto ne bi odabrala svilenkasti seksi negliže i bezvremenske poderane traperice za ženstvenu kombinaviju? Samo dodaj otvorene sandale s petom i spremna si za vruće ljetne večeri i koktele.

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Mango (129,90), Reserved (249,90 kuna)

3. Traperice + marama-majica

Stajling koji će riješiti odluku što odjenuti i za dnevnu šetnju i za noćni izlazak. Izaberi od uskih traperica, izblijeđenih i savršenih za ljeto, preko onih poderanih na koljenima do širokih traperica i uz njih odjeni popularnu marama-majicu za vrhunski izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)

Heklanci&štrikanci: od badića do haljina pleteni komadi najvrući su ljetni trend

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Stradivarijus (149,90 kuna), Zara (119,90), Zara (299,90 kuna)

4. Traperice + prozirni gornji dio

Traperice i lijep top uvijek su nam omiljeni dress code - ako bi umjesto haljine, već bi radije željela obući traperice upravo smo ti dali rješenje za kojim ćeš posezati iz godine u godinu. Bilo da ideš u novi restoran, u grad s djevojkama ili na najveći koncert u godini - kombinaciju s prozirnim ili topom prozirnih rukava možeš "isfurati" i za svečane prilike. 

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Reserved (229,90 kuna), Mango (199,90), Zara (299,90 kuna)

Anna Penello u dad pants Možda vas zanima Dad pants: pogledaj novi način na koji ćemo nositi hlače ovog ljeta Rubrika Moda Moda

5. Traperice + bandeau top

Čini se da se bandeau topovi, uski i seksipilni vraćaju, a ovog ljeta posebnost su im zanimljivi načini "vezivanja" odnosno razne trakice dodane ovom poznatom komadu. Minijaturni topić odjeni s voluminoznim trapericama stusnutim oko gležnjeva.

 | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka

Primjeri: Zara (179,90 kuna), Berishka (69,90), Mango (249,90 kuna)

 

Photo: Instagram@sarahlynn_nutrition

Komentari 0