Moda
Anna Penello u dad pants

Dad pants: pogledaj novi način na koji ćemo nositi hlače ovog ljeta

  • Boyfriend i mum jeans su prošlost. Ispraznite pozornicu za dad pants! 
  • Kombinacija klasičnih hlača od odijela i cool učinak širokih trenirki omiljena nam je ovoga proljeća
  • Drugim riječima, nosimo predimenzionirane, prevelike hlače - kao da smo ih ukrale iz tatinog ormara. Skeptična? Nemoj biti, pogledaj kako dobro mogu izgledati

Imamo "problem s tatom"? Samo utoliku da mu „ukrademo“ izgled hlača. Naime, za sve koji su propustili najnovije vijesti na modnom horizontu: uske hlače apsolutno su out. Zahvaljujući lockdownu, i baggy style se probio na modne piste, ali u ovom slučaju nema  ništa zajedničko s izgledom za naš kućni ured. Najnoviji trend hlača pokazuje jaku elegantnu crtu. Dad pants su hlače širokog odijela koje izgledaju kao da smo ih upravo ukrali iz tatinog ormara. Ostali atributi: visok struk, labav kroj i duboki bočni džepovi. Imamo najslađi izgled za tebe...

1. Upadljivo i ležerno

Glasno, upadljivo i elegantno. Dad pants vole se pokazati kao glavni glumac u lako uočljivim bojama. Trenutačno su vrlo trendi u neonu ili pastelu. Anna Penello kombinira ih s košuljom i sunčanim naočalama. XL sako sa stražnje strane laska figuri, a slamnati šešir donosi ekstravagantan izgled za ljetno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Penello (@annapenello)

2. Sportski office look 

Kao kombinirani izgled u odijelu, dad pants izgledaju sjajno u brojnim prilikama, od ureda do pića na koje skoknemo nakon posla (koje će se, nadamo se, uskoro postati uobičajeno). Još su više sportski i stoga prikladniji za svakodnevnu upotrebu s crop topom, tenisicama i pelerinom.

3. Seksi ljetno

Bodiji daju ovim moćnim hlačama više ženstvenosti. Široki remen stvara vješt prijelaz u struku i naglašava ga, što također ima učinak produljenja nogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zalando (@zalando)

4. Elegancija „iz kreveta“

Posebno cool i šareni stil je stil Jennifer Casimiro. Blokovi boja donose dobro raspoloženje na ulici. Cipele na platformu dodaju potrebnu visinu. Poseban detalj: vezice vezane oko nogavica. Undone izgled kose čini kompletan izgled superležernim.

Ova tri modela hlača ćemo rado nositi narednih mjeseci. Lepršave naš su favorit

5. Klasični stil Victorie Beckham

Ikona svih dad pantsa definitivno je Victoria Beckham. Ne može bolje: za svoj izgled oslanja se na uredsku eleganciju. Gornji dio uvučen u prednji dio hlača probija se kroz odjeću i ističe više figure. Cipele ne moraju biti vidljive u dad pants trendu. Visoke potpetice dočaravaju beskrajne noge i sprječavaju nas da se spotaknemo o predugačke hlače.

 

Photo: Instagram@rebrusahin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jel može ružnije?????