Moda
Anne Hathaway

Traper i dijamanti: Anne Hathaway spojila je nespojivo

  • Slavna glumica bila je domaćica na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Council of Fashion Designers of America Awards u New Yorku
  • Anne je na crvenom tepihu nosila upečatljivi set od trapera s potpisom Ralpha Laurena
  • Budući da je ambasadorica brenda Bulgari, njen look nadopunjen je raskošnim dijamantima 

U New Yorku je sinoć održana dodjela CFDA nagrada za ovu godinu, a Anne Hathaway ponovno je bila posebno zamijećena zbog svog modnog odabira. Umjesto klasične glamurozne haljine, holivudska glumica odlučila se za odvažniji modni potez te je crvenim tepihom prošetala u traperu od glave do pete.

Anne Hathaway | Autor: profimedia profimedia Foto: Profimedia, Anne Hathaway na CFDA dodjeli nagrada

Dvodijelni set sastojao se od traper korzeta ukrašenog gumbićima te raskošne matching suknje u jednakim nijansama trapera s akvarel cvjetnim printom. Ovaj komplet, koji je dio Ralph Lauren kolekcije za proljeće/ljeto 2024., Anne je raskošno upotpunila dijamantnom narukvicom, naušnicama, ogrlicom i prstenom sa safirima brenda Bulgari, čija je ambasadorica.

Anne Hathaway | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Anne Hathaway

Uz traper na traper look, Anne je tijekom večeri nosila i predivnu crvenu haljinu brenda Rodarte, ukrašenu cvjetnim aplikacijama, iz kolekcije brenda za proljeće/ljeto 2018.

Možda vas zanima Preslatke matching outfite za kućne ljubimce i njihove vlasnike potpisuje Ana Maria Ricov Rubrika Moda Moda
Photo: profimedia

Komentari 0