Moda
Matea Rajčić Toteme jakna

Toteme jakna sa šalom i dalje je hit, a kako je nositi na kratku haljinu pokazala je Matea Rajčić

  • Toteme jakna sa šalom koja je već nekoliko sezona omiljen zimski komad brojnih trendseterica, a u svoj ju je zimski look uklopila i influencerica Matea Rajčić
  • Matea nosi prvu verziju jakne u kombinaciji tamnosive s prepoznatljivim bijelim šavovima, a uklopila ju je u jednako neutralan look u istim bojama
  • Iako na većini djevojaka ovu jaknu možemo vidjeti uz model hlača ravnih nogavica, Matea je pokazala i kako odlično može izgledati i uz model kraće suknje ili haljine ispod!

Toteme jakna s dodatkom šala s izvezenim detaljima i resicama po rubu jedan je od dizajna ovog brenda koji je već postao kultni, a poznate influencerice sezonu za sezonom nose ovaj model koji dolazi u više neutralnih opcija u odličnim modnim kombinacijama savršenim za zimske dane.

Predivno krojena jakna od mješavine vune čvrstog je i strukturiranog oversize dizajna sa spuštenim ramenima, širokim rukavima i velikim našivenim džepovima s prednje strane. Dužine ispod bokova odlično izgleda u kombinaciji s hlačama ravnih nogavica.

U zimski outfit uklopila ju je i domaća influencerica Matea Rajčić, koja je odabrala prvo izdanje jakne sa šalom, u kombinaciji tamnosive boje s bijelim izvezenim detaljima na šavovima. Iako Toteme jaknu najčešće viđamo u kombinaciji s trapericama ili hlačama jednostavnog, ravnog kroja, Matea ju je odlučila kombinirati s kratkom haljinom ili suknjom u bijeloj boji, crnim najlonkama i čizmama do koljena s ravnom petom te malom ručnom torbicom minimalističkog dizajna.

Chic jakna odlično izgleda i u monokromatskoj all black kombinaciji, kao i sivi model u minimalističkom outfitu sa svjetlim trapericama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja (@kaja_minimal)

Možda vas zanima Najpopularnija Mango jakna, od umjetnog krzna i vječno rasprodana, sad se pojavila u novoj boji! Rubrika Moda Moda

Toteme kaput sa šalom | Autor: Toteme Toteme Foto: Toteme, izvezena jakna sa šalom (880,00 eura)

I dok se Matea odlučila za prepoznatljivu tamnosivu varijantu s bijelim detaljima ove popularne jakne, u ponudi brenda svake sezone možemo pronaći neku novu opciju boja pa je tako ove godine dodana i predivna čokoladna nijansa!

Toteme kaput sa šalom | Autor: Toteme Toteme Foto: Toteme, izvezena jakna sa šalom (880,00 eura)

Toteme kaput sa šalom | Autor: Toteme Toteme Foto: Toteme, izvezena jakna sa šalom (880,00 eura) Toteme kaput sa šalom | Autor: Toteme Toteme Foto: Toteme, izvezena jakna sa šalom (880,00 eura) Toteme kaput sa šalom | Autor: Toteme Toteme Foto: Toteme, izvezena jakna sa šalom (880,00 eura)

H&M vunena jakna Možda vas zanima H&M jakna u smeđoj boji, koja da podsjeća na baloner, jedan je od najljepših dizajna ove zime Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @doyoudreamof_

Komentari 0