Moda

Top iz H&M-a posebnim čini peplum volan. Bit će nam najdraži komad kad zahladi

  • Šarmantni detalj pepluma na odjevnim komadima jedan je od povratničkim trendova za nadolazeću jesen 
  • Među pletenim komadima iz nove H&M kolekcije pronašle smo odličan model rebrastog pletenog topa kojeg krasi upravo ovaj dizajn
  • Jednostavan top dugih rukava dolazi u dvije neutralne nijanse, bež i tamnosivoj

Sezona pletenih pulovera i topova uskoro nam stiže s hladnijim jesenskim vremenom, a uz klasične modele poput pletenih džempera s prugicama, modela u neutralnim bojama ili trendy cropped modela, u high street kolekcijama za nadolazeću jesen mogli bismo sve više viđati i topove s peplumom, koji je jedan od trendova koji se ove sezone vraćaju u modu.

H&M top | Autor: H&M H&M Foto: H&M. rebrasti pleteni top s peplumom

Haljine i topovi s peplumom predstavljeni su i u dizajnerskim kolekcijama i high street kolekcijama, a danas izdvajamo model iz H&M-a koji nam je privukao pažnju.

H&M top | Autor: H&M H&M Foto: H&M. rebrasti pleteni top s peplumom

Top od rebrastog pletiva dugih rukava dostupan je u dvije neutralne nijanse, bež i tamnosivoj, a krasi ga klasičan okrugli izrez i uski kroj do struka, nakon čega se blago širi u zvonoliki peplum volan. 

H&M Studio nova kolekcija Možda vas zanima H&M Studio proslavio je 10. rođendan kolekcijom kojom vladaju glamurozna crna i savršeni krojevi Rubrika Moda Moda

H&M top | Autor: H&M H&M Foto: H&M. rebrasti pleteni top s peplumom

Top od mekog pletiva možemo nositi tijekom cijele jeseni, ali i zime te će odlično izgledati uz traperice i hlače širokih nogavica, ali na modele uskih suknji. Na hm.com, model top još je u svim veličinama dostupan po cijeni od 30,99 eura!

H&M top | Autor: H&M H&M Foto: H&M. rebrasti pleteni top s peplumom, (30,99 eur) H&M top | Autor: H&M H&M Foto: H&M. rebrasti pleteni top s peplumom, (30,99 eur)

Gucci Jackie torbica Možda vas zanima Model sličan obožavanoj Gucci Jackie 1961 torbici pronašle smo u novoj H&M kolekciji Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0