Moda
H&M bluza

Bluza od organze iz nove H&M-ove kolekcije savršen je dodatak lepršavoj ljetnoj garderobi

  • Nove kolekcije već su stigle, a iz H&M-ove ponude posebno nam se sviđa ova ženstvena bluza
  • Lagani materijal i opuštena silueta čine ju savršenom za ljetne poslovne, ali i svečane prilike
  • Dolazi u dvije predivne nijanse, krem i lila, koje predstavljaju pravu dilemu kad krenemo razmišljati koju bismo radije kupile!
  • Pročitaj više: H&M haljina spuštenih ramena naš je omiljeni komad iz high streeta ovog tjedna

Opuštene siluete koje našim outfitima pružaju pokret, a nama udobnost najdraže su nam ljeti, a ženstvena bluza od organze iz nove H&M-ove kolekcije odiše upravo takvim šarmom.

H&M bluza | Autor: H&M H&M Foto: H&M. bluza od organze s mašnom

Dolazi u dvije nježne nijanse, neutralnoj krem i pastelno ljubičastoj, jako trendi lila boji, koja je ove godine u većini modnih kolekcija.
Lagana organza omogućuje padajući kroj koji laska svakoj figuri te će se odlično slagati sa svim modelima hlača, posebno onim elegantnih, širokih nogavica, s kojima ju možemo nositi stiliziranu preko hlača, dok će s bermudama ili suknjama bolje izgledati nošena unutra, s dodatkom stylish remena.

H&M bluza | Autor: H&M H&M Foto: H&M. bluza od organze s mašnom

Zara laneni komplet Možda vas zanima U ovom kompletu iz Zare spojeni su udoban lan i predivna neutralna boja Rubrika Moda Moda

Bluza bez rukava od prozirne organze ima dvije duge, lepršave trake koje se vežu u voluminoznu mašnu oko vrata na jednom ramenu, kao i visoki ovratnik s nabranim detaljem s prednje strane. Efektna mašna također će dodati na eleganciji svakog outfita u koji uklopimo ovu predivnu bluzu, neovisno o boji koju odaberemo!

H&M bluza | Autor: H&M H&M Foto: H&M. bluza od organze s mašnom, (29,99 eur) H&M bluza | Autor: H&M H&M Foto: H&M. bluza od organze s mašnom, (29,99 eur)

U H&M trgovinama i online dostupna je po cijeni od 29,99 eura.

Zara nova kolekcija Možda vas zanima Nove kolekcije high street brendova su tu: 5 novih stvari iz Zare i 5 iz Manga u koje smo se zaljubili Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0