Moda

Top ili flop: japanke na petu model su natikača koji ponovno osvaja popularne dućane s odjećom

  • Kada su ljetne cipele u pitanju, čini se kako će 2021. godina proći u znaku povratka minulih trendova s kraja devedesetih
  • Nakon klompi i špagerica, u modnu žižu vraćaju se i japanke na potpeticu, koje su dostupne u tri inačice
  • S punom ili tankom petom, s tankim ili debelim vezicama... zaviri u aktualnu ponudu i pronađi svog favorita

Jedan od najvećih trendova ovog proljeća jest - povratak na staro! Ako zbog pandemije koronavirusa ne možemo uživati u životu kakav smo do sada poznavali, dizajneri poznatih modnih kuća su vremena za nama odlučili oživjeti u novim kolekcijama.

Revival dobro poznatih komada u novom licu posebno je vidljiv u svijetu obuće pa smo tako posljednjih tjedana imali priliku svjedočiti povratku špagerica i klompi. A kolekcije vodećih high street brendova su iznjedrile još jednog favorita kada je retro obuća u pitanju - japanke na petu.

Japanke na petu | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Japanke na petu, primjeri s društvenih mreža

, Možda vas zanima I špagerice su se vratile u velikom stilu! S razlogom obožavamo ove udobne ljetne cipele Rubrika Moda Moda

Miljenice devedesetih dostupne su u nekoliko različitih verzija. Prva od njih je ona koja doslovno izgleda kao da je ispala iz vremeplova. Riječ je o ravnim japankama s tankim vezicama i debelim potplatom. Doista pravi 'blast from the past'!

Japanke na petu | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Aktualna ponuda

Primjeri: Stradivarius (229,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), Bershka (229,90 kuna)

Druga inačica su japanke s tankim vezicama i petom srednje visine. Pritom u aktualnoj ponudi nailazimo na različite debilnije i oblike peta, a među popularnijima su zasigurno one kvadratne koje će ti omogućiti stabilnost i udobnost.

Četiri lukava trika uz pomoć kojih možeš proširiti preusku odjeću ili obuću

Japanke na petu | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Aktualna ponuda

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), Zara (299,90 kuna)

Varijanta koja je izazvala najveći interes među ljubiteljicama može zasigurno je ona treća, koju odlikuje ispunjeno remenje s kožnom niti između dva prva nožna prsta. Dok je jedan dio trendseterica oduševljen ovom kožnom inačicom, za druge je on apsolutni flop. Na čijoj si ti strani?

Čizme ćemo nositi i ljeti, lagane, mrežaste, otvorene. Pogledaj najbolji izbor iz trgovina

Japanke na petu | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Aktualna ponuda

Primjeri: Zara (349,90 kuna), Mango (549,90 kuna), Bershka (199,90 kuna)

Ljetne cipele Možda vas zanima Lista ljetnih cipela koje ćeš posvuda viđati - neki modeli bi te mogli iznenaditi! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagam

Komentari 0